Arad

Sisteme de finantare avantajoase si credit pentru leasing auto second hand – Leasing Automobile

Sisteme de finantare avantajoase si credit pentru leasing auto second hand – Leasing Automobile

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 saptamana si 3 zile
Vizualizari
1324

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cu totii cautam sa gasim cele mai bune solutii in privinta achizitiei unei masini prin intermediul unui sistem de leasing auto second hand adecvat bugetului disponibil. Pentru toti cei care nu isi permit sa achizitioneze o masina noua direct de la reprezentata marcii respective, un important dealer auto de pe piata romaneasca – LEASING AUTOMOBILE – a creat posibilitatea ca orice pasionat de masini performante sa-si poata implini visul de a-si conduce realitatea pe drumul ales, in conformitate cu posibilitatile financiare ale fiecarui client in parte.

Leasing Automobile - Parteneriate cu firme specializate in leasing auto second hand pentru numeroase marci si modele disponibile in Parc Auto

Parteneriatele companiei Leasing Automobile cu firme specializate in leasing auto second hand dispun de caracteristici demne de luat in considerare pentru toti cei care vor sa opteze pentru achizitia unuia dintre modelele si marcile disponibile in Parc Auto Leasing Automobile.

Preturi avantajoase si calitate garantata si atestata de profesionisti pasionati de masini performante

Leasing Automobile, firma cu autoritate in domeniul comertului cu masini rulate importate din Germania sau existente pe piata din Romania, dispune de o gama foarte diversificata de servicii ce corespund cu cele mai performante standarde internationale pentru care imposibilul devine posibil pentru toti clientii ce se hotarasc sa beneficieze realmente de calitatea acestor servicii.

Caracteristici pentru incheierea unui contract de leasing auto second hand si intocmirea dosarului pentru finantare leasing financiar

Pentru a putea incheia un contract de lesing auto second hand trebuie completate anumite documente si formulare in colaborare cu o firma specializata in sisteme de leasing auto financiare sau credite auto astfel incat sa fie indeplinite toate conditiile legilor in vigoare la momentul actual in Romania. De asemenea, actele necesare pentru leasing auto second hand difera de la o persoana fizica autorizata (PFA) la una juridica (PJ).

LeasingAutomobile.ro – Deveniti proprietarul masinii si aveti incredere intr-un dealer autorizat in domeniul masinilor performante

Pentru a beneficia de cele mai bune oferte, accesati site-ul companiei si, impreuna cu echipa de consultanta de la Leasing Automobile, optati pentru cel mai bun sistem de finantare pentru dvs. Fie prin sistem de leasing auto second hand financiar, fie prin credit auto bancar. Singura conditie foarte importanta pentru ca dvs. sa puteti deveni proprietarul masinii dorite consta in increderea pe care sunteti dispus sa o acordati unuia dintre cei mai importanti dealeri auto din Romania: LEASING AUTOMOBILE.

Pentru a beneficia de preturi promotionale, nu trebuie sa mai stati pe ganduri si sa actionati imediat pana nu va fura altcineva startul. Va mai informam ca puteti sa va bucurati de masinile in leasing prin intermediul creditului bancar, dar si cu ajutorulul unui sistem financiar de leasing. In orice situatie, se realizeaza un avans ce este cuprins intre 10% si 50%, pe durata a 12-60 de luni (se poate prelungi durata de plata a ratelor), astfel incat sa deveniti proprietar cu toate actele in regula.

Pentru a beneficia de servicii de consultanta accesati urmatoarele informatii – Leasing Automobile
Showroom Galati - 0741414488
E-mail Galati: office @ leasingautomobile.ro
Strada George Cosbuc Nr 138 Galati, Romania
Showroom Arad – 0741414466
Calea Timisorii nr. 142 Arad, Romania
E-mail Arad: officearad @ leasingautomobile.ro

Date firma – Leasing Automobile
S.C. ROMBRAC AUTOMOBILE S.R.L.
Numar Registrul Comerțului: J17/243/2015
Cod fiscal RO34139233

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389