Arad

"Sfaturi scurte si de pret" spre o buna stare de sanatate si o greutate corporala optima!

"Sfaturi scurte si de pret" spre o buna stare de sanatate si o greutate corporala optima!

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 7 luni si 2 saptamani
Vizualizari
982

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Sfaturi scurte și de preț”, spre o bună stare de sănătate și o greutate corporală optimă!
  1. Învățați să beți apă, este esențial să faceți acest demers, spre o bună hidratare și pentru a ajuta la eliminarea produșilor toxici din organism. Vrei să elimini reziduurile și depozitele adipoase deloc estetice de pe corp? Dacă nu bei apă, amintește-ți că toate aceste reziduuri pătrund în sânge și îți faci mai mult rău decât bine!
  2. Asociați corect alimentele, deprindeți minime cunoștințe despre hrana și combinațiile potrivite, alegerea simplității ei fiind cel mai sigur și sănătos mod de a ne hrăni bine!
  3. Respectați cele trei mese pe zi, iar cei cu o activitate intensă au voie la două gustări. Încercați să nu săriți masa, ca apoi la următoarea să mâncați dublu. Este extrem de greu organismului să asimileze și să proceseze o astfel de masă, iar depunerea ei este asigurată. Și, nu ne dorim acest lucru, nu-i așa?
  4. Consumați mai multe mese de legume și fructe într-o zi, înlocuind ronțăitul de alimente nesănătoase sau ”tentația” fast-food!
  5. Consumați alimente integrale, cu un indice glicemic scăzut (GL), evitând astfel oscilațiile mari ale glicemiei.
  6. Combateți sedentarismul, printr-o activitatea zilnică de cel puțin 30 de minute de sport, mers intens pe jos, înot, grădinărit, orice activitate care vă aduce un suflu intens, ventilează plămânii, oxigenează creierul și întreg organismul. ”Minte sănătoasă într-un corp sănătos”, este un slogan mult mai profund decât poate părea la prima citire…
  7. Să nu treacă ziua fără să aveți măcar 5-10 minute de liniște interioară, ”de stat de vorbă cu voi”, meditație sau rugăciune. Deconectați-vă de întreaga voastră realitate și învățați să stați doar voi cu voi, cu sinele vostru, cu liniștea și bucuria descoperirii interioare. Doamne ajută!
Mereu alegeri conștiente în viața de zi cu zi, în dieta voastră zilnică!


Clinica Brol Timisoara
0749 194 944