Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Sfaturi despre cum să slefuiești o pardoseală din beton

Sfaturi despre cum să slefuiești o pardoseală din beton

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
511

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În general, sculele utilizate pentru îngrijirea pardoselilor sunt foarte asemănătoare, totuși există anumite diferențe între ele care trebuie luate în considerare atunci când se șlefuiesc.În principal poți șterge betonul cu o cârpă și un mop. Însă, pe lângă acestea vei avea nevoie și de un disc diamantat șlefuit beton pentru a șlefui pardoseala. De asemenea, este important să utilizezi produse specifice pentru beton, pentru a nu deteriora betonul.

Pași de urmat pentru șlefuirea betonului
Pentru o îngrijire optimă a pardoselei și pentru a putea șlefui corect betonul, trebuie să urmezi pașii următori.

Pasul 1

În primul rând, trebuie să cureți bine pardoseala. Este necesară eliminarea corespunzătoare a mizeriei. Poți face asta cu o mătură sau cu un aspirator. După asta trebuie să folosești mopul, pentru a îndepărta orice urmă de mizerie înainte de a șlefui betonul. Utilizează detergenții care nu deteriorează pardoseala de beton.

Pasul 2
Pentru ca pardoseala de beton să arate cât mai bine, trebuie să o șlefuiești de mai multe ori. Trebuie să începi cu o șlefuire grosieră pentru a îndepărta orice tip de imperfecțiune sau pată care nu a putut fi eliminată prin metodele anterioare. Șlefuiește întreaga pardoseală în mod circular.

Pasul 3
După șlefuirea grosieră, efectuează șlefuirea fină, prin intermediul căreia poți elimina complet orice pată sau imperfecțiune care nu a putut fi eliminată altfel. Astfel poți finisa mai uniform întreaga suprafață de beton.

Pasul 4
Penultima fază are în vedere șlefuirea extra fină a pardoselei de beton. Dă-i strălucire, șlefuind-o tot în mod circular.

Pasul 5
La final, pentru a finisa pardoseala cât mai bine posibil, este nevoie să folosești un polizor și un disc diamantat.
Așadar, dacă pardoseala de beton și-a pierdut din strălucire, îți recomandăm să o șlefuiești. Mult succes îți dorim!

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/