Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Self/less:Transfer de viata

Detalii film

Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
1353

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 23 septembrie 2015 - Joi 24 septembrie 201517:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

Titlul original: Self/less

Industrialistul multimilionar Damian Hale (Ben Kingsley) a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa dupa bunul plac. Dupa ce afla ca are cancer, acesta accepta sa se supuna unei proceduri medicale revolutionare, menite sa îi readuca tineretea.

Damian îsi însceneaza moartea si începe o noua viata, departe de cunoscuti, dupa ce constiinta sa este transferata cu succes în corpul unui barbat mai tânar (Ryan Reynolds). Însa exista oameni care nu ar permite niciodata ca imperfectiunile procedurii sa devina cunoscute, asadar vietile lui si ale celor din jur sunt în mare pericol.

Filtre film

Gen: SF, Thriller
Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro