Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Sarbatoarea Vinului in Podgorie

Detalii festival

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
2196

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 5 septembrie 2010 - Sambata 11 septembrie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

Cea de a doua editie a Sarbatorii Vinului in Podgorie e pe cale sa inceapa, organizatorii (Consiliul Judetean Arad, Centrul Cultural Arad, impreuna cu primariile din Podgorie), promitand o editie speciala, plina de voie buna, muzica populara si dansuri traditionale si, bineinteles, nelipsitul vin, care este sarbatorit la inceput de toamna.

Pe parcursul unei luni de zile prezentam cele cinci locatii din Podgorie, unde, cu primarii din localitatile Ghioroc, Paulis, Siria, Pancota, Covasant am realizat un traseu al drumului vinului" a precizat vicepresedintele CJA, Adrian Tolea.

Asadar, in data de 5 septembrie, alaturi de locuitorii Ghiorocului, aradenii sunt invitati sa viziteze Muzeul Viei si Vinului de la Minis, Muzeul Tramvaiului de la Ghioroc si sa deguste vin la Cramele „Wine Princess" din Paulis, dar si sa ia parte la programul folcloric sustinut de ansamblurile din Siria, Barzava, Paulis, Covasant, Sambateni, Dorobanti si Pancota.

Speram ca aceasta editie sa fie la fel de reusita ca si prima. Noi am mai avut manifestari de promovare a traditiilor si celebrare a toamnei si vom prezenta in continuare ce am pastrat ca traditie. De trei luni avem si noi ansamblu de dansuri care vor participa la aceasta sarbatoare" a precizat Mircea Luca, primarul comunei Ghioroc.

Printre invitatii speciali se numara si Rapsozii Zarandului si Mirela Petrean, iar seara se va incheia cu un bal la Caminul Cultural din Cuvin.

Sarbatoarea Vinului se muta apoi, in 11 septembrie, la Paulis, unde iubitorii de vin si muzica autentica vor putea vedea produsele fermierilor din zona si sa asculte spectacolul folcloric sustinut de solistii vocali Ioana Luguzan, Malvina Nagy, Tiberiu Crisan, de ansamblurile Podgorenii Juniori (Paulis), Armonia Muresana (Sambateni), Juni Pancotei, Doina Muresului (Arad).

Invitate speciale vor fi Felicia Stoian si Maria Coman, iar seara se va incheia cu un bal cu Stefan Muntenas si Monica Groza. „Noi vedem in aceasta sarbatoare o manifestare de amploare in zona Podgoriei Aradului, care merita mari investitii si ne dorim ca agricultorii din aceasta zona sa aiba cat mai mult spirit de initiativa" este de parere primarul Paulisului, Petru Nicoara.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/