Arad

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.

Sala de evenimente Francisc Neuman

Detalii sala evenimente

Adresa
Arad, Calea Aurel Vlaicu, nr. 306
Telefon
0753638244
Social links
Categorie
Sali evenimente
Modificat
acum 7 luni si 2 saptamani
Vizualizari
411

Voteaza & Distribuie

Prezentare sala evenimente

Sala de evenimente Francisc Neuman Arad


Cu o capacitate totală de 180 de persoane, Sala Francisc Neuman este locul perfect pentru a găzdui evenimente speciale. Spațiul nostru versatil dispune de un perete modular ce ne permite să separăm sala în două zone distincte: Sala Francisc Neuman 1 cu 40 de locuri și Sala Francisc Neuman 2 cu 80 de locuri. Astfel, ne adaptăm cu ușurință nevoilor dumneavoastră, indiferent de dimensiunea evenimentului.

Indiferent dacă doriți să sărbătoriți o nuntă, un botez, o aniversare sau orice alt tip de eveniment special, Sala Francisc Neuman este locul ideal pentru a transforma momentul dumneavoastră într-o amintire de neuitat. Decorarea sălii este ușoară și plăcută, permisă fiind adaptarea la orice viziune sau tematică dorită, astfel încât evenimentul dumneavoastră să fie unic și personalizat.

Facilitățile noastre includ tot ce aveți nevoie pentru a vă asigura un eveniment reușit. Beneficiați de WIFI gratuit pentru a ține legătura cu invitații, un echipament audiovizual de calitate pentru a vă susține prezentările și divertismentul, precum și o terasă directă la etaj, care oferă o priveliște impresionantă și o atmosferă relaxantă pentru momentele speciale.

În plus, ne asigurăm că toți invitații dumneavoastră se simt confortabil, punând la dispoziție acces la toalete bine întreținute și un sistem de răcire eficient pentru a menține o temperatură plăcută pe parcursul evenimentului. Pentru a facilita experiența invitaților, oferim și parcare gratuită, astfel încât să ajungă la eveniment fără nicio grijă.

Echipa noastră dedicată vă va asista în planificarea și organizarea evenimentului dumneavoastră, asigurându-se că totul decurge conform așteptărilor și că amintirile create sunt de neprețuit.

Încredințați-ne evenimentul dumneavoastră, iar Sala Francisc Neuman va deveni scena unor momente memorabile pentru dumneavoastră și invitații dumneavoastră. Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a transforma visul dumneavoastră în realitate!

Filtre sala evenimente

Facilitati: Gradina, Parcare, Sala botez, Sala de conferinta, Sala de evenimente, Sala de nunta
Numar de locuri: 100-200

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro