Arad

Sa fie lumina

Sa fie lumina

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 8 ani si 7 luni
Vizualizari
2591

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O noua zi de luni, dimineata la munca si evident, ca toata lumea era obosita si fara chef de lucru, doar era luni.Cu toate ca fata mea nu putea sa exprime altceva decat oboseala, lipsa interes fata de orice, si socializare, voiam doar sa stau singur in birou, in fata calculatorului, holbandu-ma minute bune, la ceea ce am de facut, si sorbind usor din cafeua gata facuta, dar nu foarte buna, fiind vorba despre cafeaua de la munca. Insa, era cea mai buna solutie pe o aveam la indemana, asa ca eram nevoit sa ma multumesc cu o cafea lunga, si fara gust, poate doar asa, imi mai dezmorteam pleoapele.Si totusi in fata biroului meu, isi face loc aparitia Alexandra, o colega ciudata uneori. Alexandra mi-a spus ceva scurt, si a incheiat cu un zambet larg, insa eu nu eram atent, si i-am spus sa repete, ce a zis. Alexandra, m-a intrebat daca nu cumva am un bec led, de schimb, pentru ca cel de la biroul ei, s-a ars.
I-am raspuns ca nu stiu, de ce vorbeste tocmai cu mine despre becuri led, si nu cu cei de la intretinere, si in acelas timp, i-am spus ca doar ea poate avea ghinionul, ca sa se strice un bec ce poate functiona si 5 milioane de ore. Motiv pentru care, i-am spus, ca ar fi bine, ca cineva sa verifice firele de la corpul de iluminat, poate ca este o problema cu acesta.
Alexandra mi-a multumit, insa ar mai vrea o sa ajut cu ceva, si are legatura tot cu iluminatul. Doar ce a terminat de renovat apartamentul, dar inca nu a schimbat si corpurile de iluminat in casa, si ar vrea o parere de la cineva care se pricepe. Insa inca o data i-am raspuns, ca poate intreba pe altcineva. Mi-am dat seama imediat, ca am facut o greseala, acesta adresandu-mi de fapt o simpla intrebare, ce nu are legatura cu locul de munca, asa ca i-am raspuns inapoi. “Poti sa cauti corpuri de iluminat Magicled.” Au o gama foarte variata de produse de cea mai buna calitate, si totul la preturi mici. Alexandra mi-a spus ca ar vrea si o solutie rapida, insa i-am dat asigurari, ca cei de la magicled, onoreaza si trimit comenzile, cat ai zice led.