Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Rulourile si plasele antiinsecte, investitii inteligente in locuinta noastra

Rulourile si plasele antiinsecte, investitii inteligente in locuinta noastra

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1231

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ne alegem cu grija hainele si accesoriile, suntem atenti la ce bagam in masina, achizitionam mobilier si decoratiuni pentru casa in functie de anumite criterii, insa de multe ori uitam sa fim atenti la exteriorul locuintei. Da, exteriorul casei isi pune amprenta semnificativ asupra starii noastre generale si ne influenteaza activitatea de zi cu zi. Pentru a ne imbunatati calitatea vietii, specialistii de la BestAL ne recomanda rulourile si plasele antiinsecte.

Rulourile exterioare nu reprezinta un moft, ci un un element care ne poate define stilul de viata. Pe langa valoarea decorativa, acestea au si o valoare utilitara. Rulourile antiinsecte, din aluminiu sau PVC, ne asigura confortul termic atat vara, cat si iarna. Acest lucru se observa cel mai bine in facturile lunare care vor scadea considerabil. De asemenea, rulourile mai au capacitatea de a izola fonic incaperile, un beneficiu deosebit de important adus celor care vor sa se odihneasca si nu pot din pricina zgomotelor stradale.

De asemenea, rulourile antiinsecte ne protejeaza ferestrele impotriva unor fenomene ale naturii, precum ploaie, vant, grindina, ninsoare etc. Tot protectie ne ofera si in cazul infractorilor. Aceste sisteme sunt special create pentru a le dejuca planurile indivizilor care doresc ca patrunda neinvitati in locuinte. Rulourile exterioare sunt usor de folosit si foarte rezistente. Durata lor de viata poate fi de pana la 20 de ani. In plus, nu se demodeaza niciodata!

Plase antiinsecte pot fi de asemenea, sisteme special create pentru a ne crea o locuinta confortabila. Aceste siteme tin la distanta insect, precum tantari, muste sau gandaci care incearca sa ne patrunda in locuinte si sa ne deranjeze somnul, starea de liniste sau sa ne puna in pericol sanatatea din cauza bolilor pe care le pot transmite. Chiar daca tin la distanta insectele si praful sau gunoaiele de pe strada, plasele antiinsecte permit o buna aerisire a spatiului in care locuim sau muncim.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro