Arad

Rulouri exterioare, plase antiinsecte, usi de garaj si tamplarie pvc

SCUTUV - Retea magazine de rulouri exterioare, plase antiinsecte, usi de garaj si tamplarie pvc

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1379

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

BestAL, cea mai mare companie importatoare si distribuitoare de profile pvc si accesorii si automatizari pentru ferestre si usi desfasoara in prezent un proiect indraznet si extrem de util pentru toti clientii, persoane fizice sau juridice care cauta solutii eficiente si avantajoase in materie de rulouri exterioare, plase antiinsecte, usi de garaj sau tamplarie pvc. Acest proiect poarta denumirea de ScutUV si se prezinta atat sub forma unui site, cat si in mod fizic, printr-o multitudine de magazine partenere, producatori si distribuitori de echipamente parasolare si/sau tamplarie pvc.

ScutUV - un proiect avantajos pentru toti clientii si partenerii BestAL


Scopul proiectului ScutUV este de a crea o retea de magazine cu extindere la nivel national care sa ofere clientilor o gama larga de produse destinate amenajarii interioare si exterioare. Cererea pentru rulouri exterioare, plase antiinsecte, usi de garaj si tamplarie pvc este intr-o continua crestere si ne bucura acest lucru. Prin astfel de proiecte cum este ScutUV de solutii integrate ne propunem sa oferim solutii integrate si sa venim mai aproape de toti clientii din Romania, indiferent de localitatea in care se afla si de locul unde urmeaza sa implementeze proiectele de amenajare si modernizare a locuintelor.

Astfel, clientii vor avea acces rapid la informatii utile din domeniul solutiilor pentru umbrire, vor beneficia de cele mai avantajoase preturi si oferte si vor descoperi in timp util cel mai apropiat partener BestAL din zona in care locuiesc. In consecinta, in reteaua magazinelor ce ofera solutii pentru umbrire se pune accent pe diversitate, accesibilitate si informatie pentru a spori sansele ca fiecare client sa descopere si sa beneficieze de cele mai bune solutii pentru proiectele sale.

Credem ca fiecare proiect de amenajare este diferit si de aceea intelegem ca este o provocare pentru fiecare client sa identifice produsele potrivite pentru acesta. Intentia noastra este de a aduce produsele si magazinele partenere BestAL mai aproape de clientii nostri pentru a-i sustine si a contribui cat mai mult in realizarea obiectivelor de amenajare si modernizare. Portofoliul de solutii pe care il punem la dispozitia dumneavoastra in magazinele aflate in reteaua ScutUV include rulouri exterioare din aluminiu sau PVC, tamplarie PVC, plase antiinsecte de diferite tipuri, jaluzele si usi de garaj.

Alegeti produsele dorite, iar mai departe, ScutUV pune la dispozitia dumneavoastra o echipa de specialisti care sa va ajute pe tot parcursul proiectelor dumneavoastra. Acesti profesionisti va vor oferi consultanta de specialitate si va vor ajuta cu montarea rulourilor, plaselor antiinsecte, usilor de garaj etc. Prin asta dormim sa punem in evidenta faptul ca, indiferent de magazinul pe care il veti alege, veti avea parte de ajutor specializat si sustinere din partea consultantilor pe care il punem la dispozitia dumneavoastra.

Aveti intrebari despre rulourile exterioare din aluminiu sau pvc, plasele antiinsecte, usile de garaj sau despre alte solutii de umbrire? Accesati ScutUV, descoperiti rapid cel mai apropiat partener din zona dumneavoastra si contactati-ne sau vizitati-ne pentru orice alte detalii si intrebari.