Arad

Romania Neimblanzita

Romania Neimblanzita

Detalii film

Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Cinema Arta
Vizualizari
397

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 15 mai 201820:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

România a fascinat mereu locuitorii și călătorii prin frumusețea naturii iar acum putem vizita cele mai fabuloase locuri pe ecran prin ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ! Iar ca și ghid, de-a lungul filmului ne însoțește vocea marelui actor Victor Rebengiuc.

Parcurgând patru anotimpuri, cel mai amplu documentar despre viața sălbatică din țară prezintă imagini spectaculoase din locuri ca Delta Dunării, Piatra Craiului, Peștera Urșilor, Histria sau Porțile de Fier, urmârind în același timp parcursul animalelor din diversele zone. Iar cum îi șade bine unui documentar despre natură, filmul îndeamnă și la o conștiinciozitate mai mare când vine vorba de protecția mediului, constant asaltat de defrișări, vânători ilegale sau deșeuri.

O inițiativă Auchan Retail Romania, filmul este produs de compania britanică Off The Bench (colaboratori cu BBC, National Geographic, Discovery Channel) cu susținerea ONG-ului The European Nature Trust și distribuit în România de Transilvania Film.

-------
În inima Europei există o viață naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăți. Munții infiniți, pădurile străvechi, apele nesfârșite, toate acestea găzduiesc creaturi de referință pentru bătrânul continent.

Sunt ținuturi ale frumuseții și sălbăticiei unde destinele sunt dictate de anotimpuri. Creaturi parcă desprinse din legendă trăiesc în libertate, aici animalele se luptă pentru supraviețuire. Iar ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ va dezvălui toate aceste povești incredibile.

Regia: Tom Barton-Humphreys
Cu: Victor Rebengiuc
Durata: 90 min
AG - audiență generală

------
Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, înainte de începerea filmului.

Preț bilete:
- 10 lei preț întreg
- 5 lei preț redus pentru studenți și pensionari
- 2,5 lei preț redus pentru elevi (cu carnetele vizate la zi)


------
Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultura Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

Filtre film

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta