Arad

Anunt Gold Parcare auto la aeroportul din Timisoara

Tera Park Timisoara, prima si cea mai ieftina parcare pentru Aeroportul Timisoara. Situata chiar pe strada Aeroportului, la 3 minute (cu auto) de aeroport, are o de capacitate de 193 locuri de parcare - Rezervari non stop la 0788.596.633.

Rent a car Timisoara si Arad

Rent a car Timisoara si Arad

Detalii anunt

Pret
20 EUR
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
885

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Cu costuri de inchiriere pentru o zi incepand de la 20 de euro si cu un parc auto complet, cuprinzand modele precum Ford Fiesta, Opel Corsa, Skoda Fabia, Toyota Aygo, VW Polo, Ford Focus, Opel Astra, Renault Talisman, Skoda Octavia, Volkswagen Passat, Dacia Duster, Opel Antara, Opel Zafira sau chiar modelele electrice Renault Zoe sau BMW I3, 365 Rent este una dintre cele mai experimentate companii de rent-a-car in Timisoara, dar care serviseaza cu success si Arad, Hunedoara, Resita sau diverse rute conexe ale celor care folosesc aeroportul Traian Vuia din Timisoara.

Compania 365Rent garanteaza servicii de asistenta 24/7, kilometri nelimitati pentru inchirierile de autoturisme, asigurari RCA si CASCO incluse in pret, rovinieta inclusa in pret si garanteaza de altfel autoturisme care respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

Pentru a asigura mereu confortul clientilor care inchiriaza autoturismele operatorului, 365Rent se focuseaza mereu pe scalarea flotei, pe dotarea cu cat mai multe optiuni ale tuturor autoturismelor puse la dispozitia clientilor si, in ultimii ani pe o trecere in zona de eco-sustenabilitate, dand in folosinta mai multe modele de Renault Zoe si BMW I3.

Anunt Gold Tractari auto in Arad

Tractari auto in Arad? Avem solutia pentru tine! Oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera rapida conform standardelor, in regim non stop!