Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Remsit Web Services

Remsit Web Services SRL

Detalii

Adresa
Arad, Strada Romul Ladea, nr. 351, ap. 2
Telefon
0774482471
Social links
Categorie
Design web
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
898

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Remsit Web Services Arad

Remsit va ofera o gama larga de servicii IT in Arad, creare site de prezentare pentru firme mici si mijlocii, un web design profesional pentru afacerea ta online si optimizare SEO in google. Promovare site si optimizare pentru cresterea pozitilor in cautari google. Firma ta are nevoie de un site de prezentare si inca nu stii cum sa incepi? Noi te ajutam de la crearea lui la administrare si promovare, oferim gazduire si domenii .ro la preturi atractive.

Service si reparatii calculatoare si laptopuri pentru persoane fizice si juridice, stim cat de important este sa ai un calculator care sa functioneze rapid si sa-ti poti face treaba pe el, in ziua de astazi este important ca un laptop sau calculator sa functioneze in parametrii lui normali. Este important ca aceste echipamente sa fie intretinute si curatate de praf, curatare registrii, virusi, spyware, malware, etc.

Daca ai o problema cu calculatorul sau laptopul, iti oferim o diagnoza profesionala si iti spunem in aceasi zi cat costa reparatia si costul componentelor necesare pentru achizitionare. Instalare windows, drivere, programe, antivirusi, configurare router wireless si instalare.

Configurare si instalare imprimanta - nu reparam imprimante

Asistenta la achizitionarea de componente necesare sistemului defect sau nefunctional, sfaturi pentru achizitionare calculator nou sau laptop.

Curatarea calculatoarelor si laptopurilor de praf pentru o buna functionare si evitarea nefunctionalitatii, daca un laptop sau calculator nu este curatat de praf, poate avea probleme cu temperatura iar inamicul numarul unu pentru un procesor este temperatura excesiva, cand temperatura creste, creste si turatile ventilatorului iar apoi apar si zgomote ciudate.

Va suntem aici sa va oferim servicile noastre profesionale pentru ca tu sa-ti poti folosi calculatorul sau laptopul in cel mai scurt timp posibil.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
Sambata: 9:00 - 14:00

Filtre

Deschis: Sambata

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro