Arad

Remodelare corporala si fitness la Slim Line Infratrainer Arad

Remodelare corporala si fitness la Slim Line Infratrainer Arad

Detalii

Web
https://www.slimlinearad.ro/remodelare-corporal...
Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
359

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Multe persoane sunt incantate atunci cand slabesc rapid si vad cum kg scad rapid, insa singurul lucru ce scade pe cantar este masa musculara care este de 5 ori mai grea decat grasimea care din nefericire isi pastreaza locul de cinste in organismul nostru și ne afectează sănatatea. Singura si cea mai efectiva metoda de a slabi este de a combina sportul cu o alimentatie sanatoasa bazata pe un consum ridicat de proteina.

Antrenandu-ne muschii, acestia vor arde 24 de ore pe zi grasimea din organismul nostru. O combinatie perfecta pentru rezultate garantate pe viitor. La Slimline Infratrainer se întâmplă exact acest lucru! Cu ajutorul #infratrainer sau #slimbeauty antrenam muschii pentru a-i ajuta sa se dezvolte (muschii = motorul ce arde grasimea) și ardem grăsimea corporală inestetică si grăsimea viscerală care dăunează grav sănătății.

Cei care vin la #Slimline nu inteleg de ce după cateva ședințe nu au dat jos kilogramele de care doresc sa scape! De ce? Deoarece, pentru inceput masa musculara creste, aceasta fiind de 5 ori mai grea și scade procentul de grăsime. Tot ce trebuie sa aveti este: RABDARE!! Cine isi verifica constant aportul de grasime din organism in comparatie cu cel al masei musculare, va putea observa ca procentajul va creste in favoarea celei din urma, prin urmare, pentru o perioada, este foarte posibil ca numarul kg sa fie acelasi. Insă, daca suntem răbdatori si ne urmăm scopul, avănd grijă de alimentația sănătoasă si de hidratarea corectă pe care o recomandăm vom avea si rezultatele dorite.

Trebuie sa intelegem ca procesul de slabire nu poate avea loc pe loc. Remodelarea corporala se face in timp. Grăsimea este substanță moarta prin care sângele nu circulă! Muschii sunt activi fiind alimentati de sange! Pentru a putea slabi, trebuie sa transformăm grăsimea in mușchi, iar pentru acest lucru este nevoie sa facem SPORT. Facand sport se construiesc si se activeaza vasele de sange spre grasime, care este transportata catre muschi unde este arsa de catre aceștia. Procesul este unul lent, nu poate avea loc de pe o zi pe alta, asa cum nici formarea acestor rezerve de grasime nu a avut loc de pe o zi pe alta.

Daca v-ați decis că este timpul sa faceti ceva bun pentru voi si corpul vostru, pentru sănătatea voastră,pentru sufletul vostru, atunci va asteptăm cu drag la SLIMLINE să transformăm grasimea in muschi, sa ne simțim bine in pielea noastră si să fim sănătoși.

Fiecare client beneficiază de ANALIZA CORPORALA GRATUITA și de PLANURI NUTRIȚIONALE în funcție de caloriile necesare BONUS la fiecare antrenament, un masaj limfatic și o surpriză la începutul abonamentului Slim Line Arad, Bulevardul General Dragalina, nr. 16 - 0725734170.