Arad

Remodelare corporala in Arad

Detalii anunt

Telefon
0725734170
Social links
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
545

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Remodelare corporala in Arad

Nu ai timp de miscare? Nu esti multumita de forma ta fizica? Doresti sa inlaturi cateva kilograme? Raspunsul este Slim Line Infratrainer Arad - remodelare corporala cu aparate profesionale si personal specializat care te ajuta sa-ti redobandesti silueta.

Cu Infratrainer in timpul celor 50 de minute de antrenament plăcute se ard minim 600-800 calorii, fiind echivalentul unui antrenament de atletism de 13-17 km. Pe parcursul antrenamentului 80% din pierderea de greutate reprezintă apă, iar restul de 20% este compus din: lipide, colesterol, metale grele care se dizolvă în grăsimi: plumb, mercur, cadmiu, aluminiu și anumite toxine (dioxină, resutri de chimicale etc.) si astfel remodelarea corporala este un adevarat succes.

Poate că cel mai important pas pe care trebuie să îl faci astăzi este să stai de vorbă cu noi! Sună la 0725.734.170 și află cum te putem ajuta să fii bine cu tine însuți. Pentru a te simți și mai relaxat la fiecare ședință efectuată în cadrul salonului nostru îți oferim bonus un masaj limfatic. Vino să încerci! Vino să stabilim împreună cea mai bună schemă de tratament pentru nevoile tale! Vino și ai grijă de tine!

Filtre anunt

Facilitati: Remodelari corporale

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/