Arad

Reguli de amenajare a interioarelor pe care designerii spun că ar trebui să le știi până la 30 de ani

Reguli de amenajare a interioarelor pe care designerii spun că ar trebui să le știi până la 30 de ani

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 6 luni si 1 zi
Vizualizari
190

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Atunci când ai 20 și ceva de ani probabil că te muți din apartament în apartament, dintr-un cartier în altul. Deoarece bugetul nu este tot timpul nelimitat, probabil că vei căra cu tine diferite piese de mobilier rămase de la foștii colegi de apartament sau luate din casa părinților.

Deși poți economisi mulți bani alegând această opțiune, probabil că la un moment dat vei realiza fie că diferitele piese de mobilier nu au nicio legătură una cu cealaltă, fie că stilul lor nu ți se potrivește. Vârsta de 20 și ceva de ani presupune și o continuă căutare a propriei personalități, așa că asta înseamnă și că cu cât te apropii mai mult de 30 de ani, cu atât mai mult ve știi ce te face să te simți comfortabil în propria casă.

Culoarea pereților – o alegere care stă la baza unui aspect liniștitor al oricărei încăperi

Poate că îți dorești să colorezi o cameră într-o culoare spectaculoasă, care teoretic arată foarte bine. Orice camera trece însă de-a lungul zilei prin diferite tipuri de iluminare. Este bine să știi cum arată culoare aleasă de tine în fiecare moment al zilei. Înainte de a te apuca de vopsit pereții, o idee ar fi să colorezi o bucată mare de hârtie și să o lipești pe perete. În acest fel, vei avea o idee mult mai clară asupra aspectului camerei. Mai ales dacă decizi să alegi o culoare putenică trebuie să faci acest pas.

De asemenea, este important să ții minte că în timp, culorile neutre vor fi cele mai reușite alegeri, deoarece culorile puternice te pot obosi vizuale. Poți să combini mai multe nuanțe neutre și să adaugi accente de culoare utilizând obiectele de decor, cum ar fi tablourile, vazele sau chiar oglinzile. Nu uita că ai la dispoziție și o gamă largă de tapet ( chiar si tapet personalizat). Îl poți utiliza pentru cei 4 pereți ai camerei, sau doar pentru un perete pentru a personaliza spațiul.

Obiectele de artă pentru decor – o necesitate care se poate transforma simplu într-un dezastru vizual

Sigur că ai la dispoziție magazinele de decorațiuni interioare unde găsești tot felul de obiecte de décor sau de artă. Pentru o personalizare corespunzătoare a spațilui, nu ezita să cumperi de exemplu un tablou personalizat. Nu este adevărat că doar cei foarte bogați își permit să colecționeze obiecte de artă pentru a îmfrumuseța locuința. Există o mulțime de pictori la început de drum care pot confecționa talouri personalizate.

În acest fel, nu doar că vei avea un obiect unic în casă, dar vei susține micii artiști care încearcă să se lanseze pe piață. Nu doar tablourile pot fi comandate de la artiști la început de drum, ci și alte obiecte de artă, precum sculpturile. Nu trebuie ca de la începu să investeși sume mari. Începe cu o investiție mică, iar apoi continua pe măsură ce ai la dispoziție un budget tot mai mare.

Creearea unui spațiu care să ofere confort vizual poate fi o provocare

A avea la dispoziție multiple piese de mobilier și obiecte de décor poate fi o provocare. Indiferent de ce ai la dispoziție, poți ține cont de câteva reguli simple pentru a creea un spațiu care să te încânte visual. Prima regulă ar fi aceea că cu cât sunt mai puține obiecte într-o cameră, cu atât va arăta mai bine. Evită să folosești multiple obiecte de décor precum vaze, coșulețe sau cutiuțe.

În acest fel, te vei putea ocupa și mai ușor de curățenie și ștergerea prafului. Dimensiunea obiectelor de mobilier și așezarea acestora reprezintă un alt aspect important. Acestea trebuie să fie așezate în așa fel încât atât tu, cât și invitații să vă puteți mișca fără probleme în încăpere.

Sursa foto: evo-concept.eu

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Arad
  • 0770470210

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari