Arad

Reduceri la gama de chiuvete Blanco

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Web
http://chiuveteonline.tm.ro/21-chiuvete-de-granit
Pret
560 LEI
Categorie
Anunturi instalatii sanitare
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
46

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Reduceri la gama de chiuvete Blanco in Arad

Noile proprietăți remarcabile, împreună cu tehnologia avansată a suprafeței Blanco Silgranite® Pura Dur® ll oferă o chiuvetă colorată, care este extrem de ușor de întreținut. Noul finisaj din piatră satinată, cu proprietățile sale unice, ajută la respingerea apei, prevenind acumularea depunerilor de suprafață, petelor și calcarului. Rezistent la: Depuneri de murdărie Pete Abraziune metalică Blanco Silgranite® Pura Dur® ll este rezistent la zgârieturi Rezistent la căldură până la 280ºC Rezistent la rupere Rezistent la acid Modelele fără decolorare includ: Blanco Axia, Blanco Classic, Blanco Metra, Blanco Enos, Blanco Zenar, Blanco Lexa , Blanco Delta și Blanco Mevit Disponibil într-o varietate de stiluri pentru a se potrivi bucătăriei dvs. Portabil și igienic Stil elegant, elegant Sunt disponibile robinete și accesorii complementare.

Silgranit II este o chiuvetă compozită fabricată din granit 80% și turnată într-o singură turnare. Spre deosebire de granitul natural, compozitul de granit nu este poros. Asta înseamnă că rezistă la pete, este sigur pentru toate alimentele și, potrivit lui Blanco, este pe deplin igienic. De asemenea, este mult mai ușor decât chiuveta tipică din porțelan din fontă, ceea ce înseamnă că îl puteți submina.

Alte caracteristici ale acestei chiuvete sunt că este rezistent la alcali și acizi, precum și la zgârieturi și așchii.Pe scurt, cele mai bune caracteristici ale chiuvetelor din granit compozit sunt:
Sunt incredibil de ușor de curățat.
Sunt mai ușoare decât porțelanul, ceea ce vă permite să le subminați.
Sunt rezistente la ciobire și zgâriere.
Nu zgomotează când sunt lovite cu oale și tigăi.
Se pot descurca la temperaturi ridicate.
Ele vin într-o mare varietate de culori.

Filtre anunt

Sanitare: Chiuvete