Arad

Recomandari pentru alegerea lenjeriei potrivite

Recomandari pentru alegerea lenjeriei potrivite

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1291

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dormitorul reprezinta acea camera in care fiecare dintre noi cauta relaxare, odihna si recreere dupa o zi de munca. Prin urmare, trebuie ca dormitorul sa fie dotat corespunzator in acest sens. Ceea ce tine de confortul unui dormitor nu se refera insa numai la stil de amenajare, la alegerea mobilierului sau a culorilor si zugravelii. Aspectul central al dormitorului – patul – nu poate fi ignorat; astfel, alegerea lenjeriei potrivite reprezinta o misiune care contribuie la gradul de confort dorit.

Culoarea unei lenjerii este primul dintre elementele avute in vedere. Trebuie ca lenjeria sa aiba o culoare care sa pastreze nota conferita de intreaga camera. Doua mentiuni in ceea ce priveste culoarea aleasa pentru lenjerie: atentie la culorile deschise, pentru ca se pot pata foarte usor; de asemenea atentie la culorile inchise sau la lenjeriile cu imprimeuri – astfel de lenjerii trebuie sa fie de calitate pentru a nu se decolora foarte usor la spalari repetate.

Dimensiunile potrivite – in functie de marimea patului si a saltelei se va face si alegerea lenjeriei. In cazul cearsafului este nevoie de dimensiuni care sa depaseasca lungimea si latimea saltelei cu aproximativ 40 cm; se tine cont de asemenea de dimensiunile fetelor de perna, pentru alegerea optima in materie de lenjerie pentru pat.

Materialul din care este confectionata lenjeria de pat si calitatea acestuia primeaza ca un criteriu definitoriu pentru confort. Aici vor intra in calcul textura, senzatia la atingere, dar si densitatea firelor per centimetru patrat – caracteristici definitorii pentru alegerea lenjeriei de pat potrivite.

Alegerea lenjeriei pentru pat tine cont, de asemenea, si de aspectul financiar. De remarcat este faptul ca o lenjerie de pat ieftina nu inseamna rabat de la caracteristici calitative, la fel cum nici o lenjerie de pat mai costisitoare nu reprezinta o definitie obligatorie a calitatii. Important este sa se gaseasca acel raport calitate-pret potrivit, tinand cont atat de caracteristicile ce vizeaza confortul, cat si de aspectul financiar.

In ultima instanta, alegerea unei lenjerii de pat urmareste in special criteriul confortului. Misiunea poate fi una destul de dificila – producatorii se intrec in oferte si promotii, modele si seturi diverse de lenjerii, in egala masura pentru sectorul rezidential, cat si pentru sectorul HoReCa. Surprinzator sau nu, o alternativa moderna in achizitia de lenjerii pentru pat o reprezinta sectorul online.

Aici oferta este variata – dovada stau site-uri cu renume precum lenjerii-hoteluri.ro, care pun la dispozitia doritorilor o gama completa si complexa de solutii in materie de lenjerii pentru pat confortabile, din materiale de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306