Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Raspunsurile intrebarilor tale

Raspunsurile intrebarilor tale despre tigarile electronice

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1097

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tigarile electronice au devenit foarte populare, in ultimii ani, in randul fumatorilor doritori sa se lase de tutun, pentru a-si imbunatati starea de sanatate. Cu toate acestea, exista inca multe nelamuriri legate de aceste dispozitive.

Iata, in randurile de mai jos, care sunt cele mai des puse intrebari despre tigarile electronice si care sunt raspunsurile lor.

1. Sunt tigarile electronice mai sigure pentru sanatate decat tigarile traditionale?

Raspuns: Da. Expertii spun ca tigarile electronice sunt, pe baza a ce stim pana acum, mult mai sigure decat tigarile din tutun. Fumatul este asociat cu o serie de riscuri foarte grave pentru sanatate atat pentru fumatori cat si pentru ceilalti din jurul lor. Astfel, trecerea de la tutun la tigari electronice reduce in mod substantial riscurile majore pentru sanatate.

2. Este nicotina periculoasa?

Raspuns: Nicotina nu provoaca boli legate de fumat, cum ar fi cancere si boli de inima, dar este elementul care provoaca dependenta. Asadar, daca vrei sa te lasi de fumat dar nu poti din cauza dependentei, poti cu usurinta sa treci la tigarile electronice. Aici vei gasi, de asemenea, nicotina, aceasta gasindu-se in lichid tigari electronice, si poate fi dozata asa cum vrei tu. Tigara electronica iti ofera posibilitatea de a reduce treptat nivelul de nicotina pentru a renunta in timp la fumat.

3. Contine tigara electronica substante chimice nocive?

Raspuns: Unele studii au descoperit ca substantele chimice din vaporii ce ies din tigara electronica pot cauza mici probleme de sanatate. Dar aceste studii au avut tendinta de a utiliza conditii artificiale, iar atunci cand tigara electronica este de buna calitate si folosita in mod normal, exista mult mai putine substante chimice nocive prezente in vapori decat in fumul de tutun. Daca lichidul tigarii electronice este supraincalzit, acesta va produce un gust acru si neplacut – vei sti daca se intampla acest lucru.

Ca si in cazul altor tipuri de dispozitive reincarcabile, cum ar fi telefoanele mobile si laptopurile, este important sa iti reincarci tigara electronica folosind incarcatorul potrivit si sa nu o lasi nesupravegheata in timpul incarcarii. Asigura-te ca achizitionezi kit-ul de la un furnizor de renume, evitand echipamentele generice de incarcare.

4. Pot folosi tigara electronica in locurile in care fumatul nu este permis?

Raspuns: Da. Daca alegi sa utilizezi o tigara electronica, te poti bucura oriunde de ea, chiar si in locurile in care fumatul este interzis. Datorita faptului ca acest dispozitiv functioneaza pe baterii, nu cu foc, aceasta poate fi folosita in siguranta oriunde.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro