Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Puncte de preluare-predare pentru mașinile de la DriveSmart

Puncte de preluare-predare pentru mașinile de la DriveSmart

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 saptamani si 5 zile
Apartine de
DWF
Vizualizari
363

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Închirierea ocazională sau pe termen lung a unei mașini pare să fie o variantă mai convenabilă pentru cei care vor să scape de responsabilitățile și costurile care vin la pachet cu achiziționarea și întreținerea unui automobil personal. În fond, în funcție de compania aleasă, cu o mașină închiriată te poți bucura de libertate deplină în ceea ce privește numărul de kilometri sau aria de deplasare. Așadar, dacă ești interesat de închirierea unei mașini, e important să știi că DriveSmart este o companie care deține puncte de preluare-predare în marile orașe din România.

Ce este DriveSmart și când poți opta pentru serviciile sale?


DriveSmart este un serviciu de închiriere auto care se remarcă mai ales prin flota diversificată și modernă. Cu o gamă variată de vehicule de top, de la mașini compacte și până la SUV-uri și mașini de lux, inclusiv modele electrice și hibrid, DriveSmart oferă soluții potrivite pentru nevoile oricărui client.

Închirierea unei mașini din flota companiei despre care vorbim poate fi o variantă la îndemână într-o mulțime de situații. Aici intră deplasările în interes de serviciu pentru care ai nevoie de o mașină confortabilă și cu un aspect care denotă profesionalism, dar și vacanțele cu familia, evenimentele speciale în cadrul cărora dorești să-ți faci apariția într-un mod remarcabil - iar lista poate continua.

Poți opta și pentru o mașină cu șofer atunci când nu deții un permis de conducere sau când vrei să eviți șofatul în traficul aglomerat specific zonelor urbane. De asemenea, dacă obișnuiești să călătorești cu cei mici, ai posibilitatea să selectezi o mașină cu scaun de copil din flota DriveSmart.

Puncte de preluare-predare ale mașinilor DriveSmart din marile orașe


DriveSmart are puncte de preluare-predare în toate marile orașe ale țării, inclusiv în centrul Aradului. De asemenea, în București, la fel ca și Oradea, Timișoara și Cluj-Napoca, compania are câte două puncte de preluare-predare, unul dintre ele fiind situate în fiecare dintre cele mai mare aeroporturi din orașele menționate.
Alte puncte de preluare-predare a mașinilor se află poziționate strategic în fiecare dintre urbele menționate, astfel încât să fie accesibile atât locuitorilor, cât și vizitatorilor. De exemplu, închiriază o mașină din Timișoara de pe Calea Circumvaluțiunii nr 8-10, o arteră principală a orașului, din proximitatea Parcului Botanic.

Unul din avantajele oferite de DriveSmart este flexibilitatea, garantată de serviciul de livrare a mașinii la adresa solicitantului. Astfel, ai posibilitatea de a prelua sau preda mașina într-un punct diferit de cel stabilit inițial, în funcție de nevoile și programul tău. Acest avantaj este foarte util, de exemplu, dacă vrei să călătorești în alt oraș și dorești să predai mașina acolo, sau dacă ai planificat un zbor la o oră târzie și trebuie să predai mașina la aeroport.

Avantajele închirierii unei mașini de la DriveSmart


Un avantaj major pe care ți-l oferă DriveSmart este varietatea de mașini disponibile pentru închiriere. Aceasta flotă diversificată îți permite să alegi vehiculul care ți se potrivește, în acord cu nevoile și preferințele tale. De la mașini mici și economice, până la vehicule de lux sau SUV-uri, toate sunt întreținute și verificate regulat pentru a garanta siguranța și confortul pasagerilor. Poți chiar să experimentezi senzația pe care o ai la volanul unei mașini electrice sau hibrid de ultimă generație.

Închirierea unei mașini de la DriveSmart poate duce și la economisirea costurilor de deplasare. Nu este necesară investiția într-o mașină personală, nici cheltuielile asociate cu întreținerea, asigurarea sau parcarea. Tarifele de închiriere sunt competitive și transparente, fără costuri ascunse. Mai mult decât atât, DriveSmart nu percepe garanție.

În plus, firma îți pune la dispoziție o serie de servicii suplimentare care fac experiența de închiriere mult mai convenabilă și mai confortabilă. Asistența rutieră 24/7, navigația GPS, posibilitatea de închiria o mașină cu șofer sau un automobil dotat cu scaun auto pentru copii sunt doar câteva dintre facilitățile de care poți beneficia optând pentru serviciile companiei.

Închirierea unei mașini de la DriveSmart oferă o serie de beneficii semnificative, care includ flexibilitatea și accesibilitatea, o flotă autodiversificată, economisirea costurilor și servicii suplimentare convenabile. Fie că ai nevoie de o mașină în regim de urgență, fie că planifici o deplasare în interes de serviciu sau pentru relaxare, e important să cunoști oferta de servicii a acestei companii de închirieri auto.

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro