Arad

Promovare SEO pentru incepatori

Promovare SEO în 2016, pentru incepatori

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1315

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mai toata lumea care are o afacere si o buna parte dintre cei care doresc sa dezvolte una, activeaza in mediul online. Unii au site-uri de buna calitate, alte au site-uri de proasta calitate, unii stiu cum sa le promoveze, altii nu. Ceea ce stiu toti insa, este ca trebuie sa beneficieze de promovare SEO, pentru a putea ajunge cat mai sus in cautarile Google.

Nimic mai simplu, insa ce este promovarea SEO?


In primul rand, Promovarea SEO este o greseala de exprimare. SEO inseamna search engine optimization, adica optimizare pentru motoarele de cautare. Nu are, asadar, prea multa legatura cu promovarea. SEO reprezinta absolut toate actiunile pe care le face un proprietar de website pentru a ajunge cat mai sus in cautarile motoarelor destinate acestui scop.

Cel mai probabil ca nu ai inteles nimic, asadar, vom incerca sa luam pas cu pas fiecare actiune de care ai nevoie pentru o optimizare cat mai buna:

  • Continut de foarte buna calitate. Ca in orice domeniu, daca vrei sa ai succes trebuie sa oferi calitate. Daca vinzi produse de carmangerie trebuie sa ai carne proaspata, daca vinzi piese auto trebuie sa ai piese originale si rezistente si daca vinzi continut web, trebuie sa ai informatii utile. Continutul este esential si reprezinta 80% din toata promovarea site-ului tau. Un continut bun poate sa devina viral fara a fi promovat, asadar, un prim lucru pe care trebuie sa il faci, daca iti doresti succesul,este sa angajezi o persoana care poate expune informatii de buna calitate.
  • Backlinkuri de pe alte site-uri. Un backlink primit de pe un alt site este o recomandare din partea acestuia. Daca ai backlinkuri de la site-uri de buna calitate, rezultatele vor fi impresionante. Daca ai backlinkuri de la site-uri de proasta calitate, rezultatele te vor impresiona de asemenea, insa nu in modul cel mai bun. Daca nu ai backlinkuri nu existi.
  • Social media. Am ajuns la Facebook. Alaturi de twitter, Google+, Pinterest si alte retele de socializare, Facebook-ul are o importanta colosala in promovarea unui website. Dat fiind faptul ca majoritatea romanilor au cont pe Facebook, o promovare aici poate sa dea rezultatele scontate. Asigura-te ca ai campanii cat mai bune in social media si ca obtii maximul din acest mediu.

In principiu, daca ai toate aceste 3 elemente, iti poti privi viitorul online cu incredere. Daca nu le ai, trebuie sa lucrezi foarte mult.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro