Arad

Profile C ambutisate - solutii usoare pentru structuri metalice

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
875

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

DESCRIERE PROFIL C AMBUTISAT
Profilele C sunt utilizate in cadrul unor structuri metalice cu destinatie industriala, rezidentiala, agricola sau comerciala. Acestea se integreaza in proiecte de hale metalice, depozite, locuinte, spatii comerciale, etc. Profilele ambutisate tip C se folosesc in constructii pentru diverse elemente de structura.

Se pot realiza si livra diferite profile C ambutisate din tabla zincata, tabla neagra sau tabla decapata. Putem realiza profile ambutisate C de diferite marimi, in dimensiune standard sau dimensiuni atipice. Lungimile de executie sunt cuprinse intre 1 si 13 metri iar grosimea poate fi intre 1,00 – 3,00 mm. In general profilele ambutisate tip C se folosesc ca si pane pentru acoperisuri pe structuri metalice. In functie de proiect acestea se pot utiliza si la alte tipuri de structuri. Putem realiza si livra direct la santirul dvs profil ambutisat tip C, cu laturile egale sau cu aripile inegale. Grosimea, materialul si lungimea pieselor se executa dupa nevoile dumneavoastra pentru a nu genera pierderi de material. De asemenea profilele ambutisate C se pot livra si gaurite, conform schita / proiect.

AVANTAJE PROFILE AMBUTISATE

Principalul avantaj al profilelor ambutisate este raportul greutate / rezistenta. Profilele ambutisate reprezinta o solutie economica pentru nevoia de portanta mare, avand greutatea redusa in raport cu profilele laminate similare ca dimensiuni de gabarit. Montajul se executa rapid si usor, fara a necesita scule si utilaje speciale.

Prin ambutisare putem realiza profile cum ar fi: cornier ambutisat cu laturi egale sau inegale, profil U ambutisat, profil C ambutisat, profile Z ambutisate. Acestea se pot realiza in dimensiunea standard sau cu dimensiuni diferite ale bazei si aripilor. Tot prin ambutisare, putem realiza din tabla profile ambutisate atipice ca dimensiuni si forma sau diverse piese / semifabricate.

OFERTA PRET PROFILE C AMBUTISATE

In vederea transmiterii unei oferte concrete pentru profil ambutisat C, va rugam sa ne transmiteti pe email office@h-metal.ro schita produsului si cantitatea necesara. Optional, contra cost, putem transporta in regim de grupaj produsele direct la santier. Pretul transportului este determinat de cantitate si distanta. Pentru discutii generale legate de profile ambutisate puteti apela numarul telefon 0745.328.130 – Ciprian.