Arad

Produsele de protecție solară organice au grijă de pielea ta

Produsele de protecție solară organice au grijă de pielea ta

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 2 saptamani si 2 zile
Vizualizari
1076

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Loțiunile organice pentru protecție solară devin foarte populare în aceste zile, deoarece au diferite proprietăți benefice care îți pot proteja cu adevărat pielea de radiațiile ultraviolete dăunătoare ale soarelui. Dacă ai de gând să mergi la plajă sau planifici o călătorie într-o zi fierbinte de vară, atunci este foarte important pentru tine să aplici o cremă de protecție solară. Un produs bun de protecție solară te protejează de cancerul de piele, de arsurile solare și de îmbătrânirea prematură a pielii.

În timp ce achiziționezi un astfel de produs, este foarte important pentru tine să observi dacă produsul conține un bun FPS (Factor de Protecție Solară). Factorul ar trebui să aibă o rată mare, deoarece acest lucru îți va oferi o protecție mai bună. Există diferite avantaje ale aplicării de loțiuni organice de protecție solară deoarece au unele ingrediente și proprietăți foarte bune. În acest articol, aș dori să vorbesc despre diferitele caracteristici ale loțiunilor de protecție solară.

1. Crema de protecție solară organică este fabricată din produse ecologice

Un mare avantaj al utilizării de produse de protecție solară este faptul că acestea sunt fabricate din ingrediente esențiale cum ar fi extracte de flori, aloe organică, extracte din plante, diverși antioxidanți cum ar fi ceai verde și ulei de semințe de struguri, mușețel și substanțe hipoalergice. Aceste loțiuni sunt perfect sigure și îți oferă o bună protecție împotriva soarelui.

2. Protecție solară mare

Produsele de protecție solară organice nu sunt produse în mod natural, dar nici nu conțin substanțe chimice și alte substanțe alergene care pot fi dăunătoare pentru pielea ta. Beneficiul folosirii de produse pentru protecție solară este că pot fi absorbite rapid în piele și oferă o protecție excelentă împotriva radiațiilor ultraviolete dăunătoare. Ierburile naturale, mineralele și extractele de plante sunt folosite pentru a produce aceste loțiuni de protecție solară. Dioxidul de titan este o substanță naturală care este utilizată în produsele de protecție solară organice și poate bloca cu adevărat radiațiile nocive ale soarelui. Această substanță non-toxică oferă 100 % protecție împotriva arsurilor solare.

3. Proprietăți bune

Un alt avantaj deosebit al cremelor organice este faptul că ele conțin și alte ingrediente eficiente cum ar fi PABA (acid para amino benzoic), oxid de zinc și benzofenonă, care au proprietăți excelente de blocare a soarelui. Oxidul de zinc este un element puternic, care este foarte popular pentru blocarea razelor ultraviolete dăunătoare. Produsele organice sunt mai bune decât cele chimice, deoarece au toate extractele naturale sau organice care nu ar afecta textura pielii.

Produsele organice de protecție solară câștigă rapid popularitate, deoarece acestea sunt eficiente și oferă, de asemenea, protecție față de radiațiile ultraviolete dăunătoare. Un magazin online care comercializează produse de protecție solară organice, pentru față și pentru corp, atât pentru adulți cât și pentru copii, este magazinul celor de la Biodiva, biodiva.ro

Întreaga gamă de produse pentru protecție solară din magazin, loțiuni, creme, geluri, uleiuri, beneficiază momentan de un discount de 15%.