Arad

Produse cosmetice de îngrijire a părului - Vopsele și măști

Produse cosmetice de îngrijire a părului – Vopsele și măști

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
646

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vopselele de păr dau lumină părului, subliniază stilul și coafura. Caleidoscopul jocului de culori începe cu șampoane de culoare blândă și nuanțe de păr, și crește prin tonuri intense și colorații permanente. Există vopsele de păr vegetale fără amoniac, pentru decolorare, cu amoniac pentru colorare permanentă în orice nuanță, precum și vopsele de par profesionale.

Vopselele de păr există într-o mare varietate și de la foarte mulți producători. Ele fac culoarea naturală a părului să strălucească, iar părul capătă o strălucire plăcută. Kiwishop.ro îți oferă o gamă largă de vopsele de păr care te ajută să-ți schimbi aspectul fără a apela la serviciile unui salon. Cu produse de înaltă calitate poți să creezi calitativ cele mai complexe vopsiri, cum ar fi ombre, șuvițe, balayazh și multe altele. Toate tipurile de vopsele sunt create folosind tehnologii speciale.

Producătorii monitorizează cu atenție calitatea și dezvoltă compoziții cosmetice care îți vor permite să obții cele mai bune rezultate fără a-ți afecta părul. Vopselele de păr sunt moi si blânde, nu provoacă reacţii alergice si multe dintre ele au în compoziţie uleiuri esențiale. Există multe opțiuni de vopsele pentru păr. Pentru a o găsi pe cea potrivită pentru tine ar trebui să te familiarizezi cu cele mai populare produse de pe site-ul kiwishop.ro.

Vopsele păr pentru vopsirea clasică

Vopsirea într-o singură nuanță (tipul clasic) este una dintre cele mai comune metode de colorare uniformă a părului de la rădăcini până la vârfuri. Confirmarea calității acestei proceduri este uniformitatea culorii obținute fără tranziții. Pentru a obține rezultatul perfect, este necesar să cumperi cele mai bune produse. Poți alege nuanța potrivită, în funcție de culoarea dorită și de starea părului, pentru a crea o colorare de înaltă calitate.

Evidențierea este o opțiune binecunoscută pentru actualizarea imaginii. Acest proces are mai multe avantaje față de metoda clasică de vopsire a părului:
· Reîmprospătează coafura fără a schimba fundamental culoarea
· Este o modalitate grozavă de a masca părul gri, fără a fi nevoie de o colorare regulate
· Nu sunt necesare actualizări frecvente
· După o perioadă de timp, este necesară evidențierea bazală pentru a elimina efectul de creștere a părului.

Produse cosmetice de îngrijire a părului - Masca de păr

Măștile de păr au crescut în popularitate în ultimii ani. Cu toate acestea, ele pot provoca inițial o mică confuzie pentru cei neexperimentați. Care este diferența dintre o mască de păr și un balsam? O mască de păr este practic o versiune mai concentrată, de obicei mai groasă a balsamului. Rămâne în părul tău o perioadă mai lungă de timp și oferă o îngrijire mai intensă. Ingredientele mai puternice au nevoie de puțin mai mult timp pentru a pătrunde în păr și a-i furniza nutrienți. De aceea o mască este scuza perfectă pentru o baie și pentru Netflix.

Timp lung de expunere

Un timp lung de expunere - mai mare decât cel indicat pe ambalaj - nu este dăunător. Pentru cele mai bune rezultate, totuși, este recomandabil să respecți timpul de expunere recomandat pe ambalaj. Masca de păr își poate face efectul în doar opt până la zece minute. De asemenea, reține că nu trebuie să-ți perii părul atunci când utilizezi o mască de păr.

Dacă crezi că părul tău se simte îngreunat sau chiar gras după o mască de păr, poate fi din cauză că folosești o masca de par prea bogată. Cât de des folosești o mască de păr depinde de tipul tău de păr și de ceea ce are nevoie părul tău. Părul extrem de uscat sau aspru are nevoie de o mască de două ori pe săptămână, în timp ce părul fin are nevoie doar de o mască, o singură dată pe săptămână.

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369