Arad

Produse contrafăcute, în valoare de peste 7.500 lei

Detalii stire

Categorie
Stiri administratie
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Apartine de
Jandarmeria Arad
Vizualizari
85

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În urma unor acțiuni de prevenire și combatere a activităților ilicite de comerț, desfășurate zilele trecute de jandarmi în zona piețelor din municipiul Arad, au fost depistați doi bărbați care ofereau spre comercializare articole de încălțăminte și produse cosmetice, inscripționate cu sigla unor mărci cunoscute, asemănătoare ca și aspect cu cele originale.

Cei doi bărbați nu au putut justifica proveniența mărfurilor pe care le ofereau spre comercializare și nu aveau calitatea legală de a desfășura activități de comerț.

Având în vedere că “punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, constituie infracțiune, conform prevederilor Legii nr. 84/1998 republicată, privind mărcile și indicațiile geografice, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, iar produsele contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării.

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369