Arad

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro

Probleme in functionarea motoarelor electrice

Probleme in functionarea motoarelor electrice

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1864

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Un motor electric este utilizat pentru producerea de energie mecanica in diferite sarcini de lucru. Unele dintre cele mai intalnite probleme care se pot abate asupra functionarii unui asemenea tip de motor includ si esuarea pornirii, supraincalzirea, zgomotele puternice si vibrarea motorului. Aceste tipuri de motoare electrice sunt utilizate pentru indeplinirea mai multor lucrari, fie ca este vorba despre sarcinile de pe langa casa, fie ca este vorba despre sarcini de lucru mai mari cum ar fi in cadrul depozitelor sau al unitatilor comerciale. Orice dispozitiv care implica miscarea mecanica, cum ar fi si ventilatoarele, calculatoarele si uzinele de tratare a apei menajare, se foloseste de asemenea tipuri de motoare.

Defectiuni si solutii


A intelege ideea de baza in functionarea acestor dispozitive puternice si a pieselor componente va ajuta foarte mult in diagnosticarea problemelor asociate cu unitatile electrice. Principalele parti ale acestor sisteme electrice sunt rotorul, campul magnetic, comutatorul, periile, osia si sursa de alimentare, fie AC sau DC. Principiul de baza al acestui motor este de a crea o miscare rotationala cu ajutorul electromagnetismului.

Mereu inainte de a incepe o reparatie, asigura-te ca vei inchide principala sursa de energie tocmai pentru a preveni socurile electrice. De asemenea, trebuie retinut si faptul ca aceste motoare electrice sunt periculoase. Cel mai bine este de a contacta un mecanic specializat atunci cand iti dorsti sa rezolvi o problema intervenita la motorul in cauza. Pentru o si mai buna asigurare si pentru a scapa de durerile de cap, da click pe motoare electrice de calitate.

Motor care nu porneste


Una dintre cele mai obisnuite probleme tine de defectarea motorului si de faptul ca acesta nu porneste atunci cand se incearca acest lucru. Aceasta problema poate fi cauzata de sarirea sigurantelor sau de defectarea sursei de alimentare. Pemtru a repara aceasta problema, mai intai de toate trebuie efectuata o verificare a sursei de alimentare. Daca aceasta functioneaza, atunci permite motorului sa respire si sa se ventileze corespunzator, dar curata si piesele pentru o functionare adecvata. Poti foosi un compresor de aer pentru curatarea acestora.

Supraincalzirea motorului


Supraincalzirea se poate datora unei ventilatii inadecvate sau a unei surse slabe de racire a aerului. Pentru a ne scapa si de aceasta problema, trebuie verificate lamelele ventilatorului pentru a curata orice urma de praf sau de acumulari de murdarie. Daca sistemul de ventilare functioneaza asa cum trebuie, atunci problema se datoreaza unui motor defectat. Mai bine ar trebui sa consulti un mecanic in aceasta situatie. Acesta sigur va sti care este defectiunea si ce trebuie facut in acest caz.


Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/