Arad

Pretul uleiului de cocos, doar pe Remediitraditionale.ro

Pretul uleiului de cocos, doar pe Remediitraditionale.ro

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
745

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Uleiul de cocos este un produs organic, obtinut 100% din nuc de Cocos, numita si Cocos Nucifera, avand multiple intrebuintari pe piata economica, insa cel mai important rol il are in viata femeilor. La temperature camerei, acest ulei este solid, insa prin incalzire el va devein lichid, punctual sau de topire fiind la 24 de grade Celsius. In stare lichida are multiple intrebuintari, cum ar fi hidratarea pielii si a parului, a buzelor si in demachierea acestora.

Uleiul de cocos este natural, astfel ca in ceea ce priveste calitatea, este superior oricarui produs de ingirjire personala existent pe piata. Pretul uleiului de cocos este avantajos oricarui doritor, intrucat nu trebuie folosit mult ulei pentru o intrebuintare, fiind un ulei essential. Acest ulei-minune poate fi intrebuintat ca masca de par in combinatie cu uleiul de masline, tot virgin si el, in combinatie cu zeama de lamiae poate fi folosit pentru zonele uscate ale corpului, cum sunt coatele, genunchii sau calcaiele.

Daca doriti sa va exfoliate pielea, se poate utiliza impreuna cu zaharul brun sau sarea marina, aceste ingredient ajutand regenerarea tesuturilor moarte si obtinerea unei pieli catifelate si stralucitoare.
Pretul uleiului de cocos, mai mic decat al produselor pentru acnee
La varsta adolescentei, ccam 80% dintre noi ne-am confruntat cu dusnamul numarul1: acneea. Poate pana acum nu ati stiut remedial pentru aceasta neplacere, dar aliatul dumneavoastra va vine in ajutor. Uleiul de cocos face minuni asupra tenului dumneavoastra, atat prin faptul ca il hidrateaza si il lasa luminous, cat si prin faptul ca inlatura acneea din cele mai adanci straturi ale pielii. Preturile produselor impotriva acneei sunt colosale, iar rezultatele nu sunt tocmai dupa cum ne-am fi dorit, insa partea buna este ca nu veti mai investi in produsele scumpe si fara niciun efect.

Uleiul de cocos, la pretul sau de doar 129.99 lei, in cantitate de de 500ml, va poate scapa de acneea si chiar de petele provocate de aceasta, asadar este un produs 2 in 1, natural, organic si la indemana oricui. Acesta hraneste tenul, hidrateaza si inlatura formarea radicalilor liberi, ceea ce duce la obtinerea unui ten curat si sanatos. Pe langa faptul ca este perfect la varsta adolescentei, nu trebuie sa lipseasca nici dupa varsta de 30 de ani, cand tenul este atacat de riduri. Proprietatile esentiale ale acestui ulei ajuta la stoparea ridurilor si astfel pielea va obtine fermitatea mult dorita, mai ales de noi, femeile.

Dupa cum am amintit si in al doilea paragraf, uleiul de cocos este un bun remediu si pentru parul uscat, ars de razele UV sau deteriorate de produsele cosmetic cum ar fi vopseaua, fixative etc. Aplicarea perioadica a acestui ulei va face minuni asupra parului dumneavoastra, lasandu-l stralucitor, sanatos si plin de vitalitate, iar cresterea va fi accelerate, ceea ce cu siguranta va va bucura.

Procurarea uleiului de cocos

Pentru a intra in posesia uleiului de cocos trebuie doar sa accesati www.remediitraditionale.ro . Aici veti gasi o gama variata de multe alte produse organice, potrivite nevoilor dumneavoastra, insa comanda se poate efectua si telefonic, apeland 0744706005, 0769157527.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.
  • 0726538389