Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Preselectiile pentru „Tabara de Film”

Preselectiile pentru „Tabara de Film”

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
3074

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 15 martie 201410-18

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Preselectiile pentru „Tabara de Film” continua!
Sute de copii au participat pana acum, la preselectiile organizate in patru orase din Romania.
In „Tabara de film” (9-18 ani) exista doar limita de varsta, restul tine doar de talentul si dorinta de afirmare a concurentilor pentru a-si indeplini visul.

Aflat deja la cea de-a 4-a editie, proiectul Tabara de Film isi propune ca, printr-o caravana in principalele orase, sa descopere si sa selecteze copii si tineri cu talente deosebite. Preselectia presupune 3 probe: proba de dictie (se va regasi in discutiile libere purtate cu juriul), proba de improvizatii pe teme date (trebuie sa dezvoltati o poveste pornind de la cateva cuvinte cheie date de juriu) si proba de talent (la alegere dans, muzica, actorie).

Preselectiile pentru Tabara de Film vor avea loc in fiecare sambata si duminica pana pe 30 martie. Pana acum preselectiile au avut loc in orasele: Cluj-Napoca, Oradea, Pitesti si Craiova iar in continuare va invitam la preselectii in urmatoarele orase:
  • Arad 15 martie, Colegiul National Moise Nicoara din P-ţa. Moise Nicoara nr. 1, intre orele 10:00-18:00
  • Timisoara 16 martie, sediul TVR, Str. Pestalozzi nr. 14 A, intre orele 10:00-18:00
  • Targu-Mures 22 martie, sediul Radio Romania, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 109, intre orele 10:00-18:00
  • Iasi 23 martie, Palatul Copiilor, Bd. Carol I , Nr. 2, intre orele 10:00-18:00
  • Constanta 29 martie, Palatul Copiilor, Str. Soveja, Nr 17, intre orele 10:00 – 18:00
  • Bucuresti 30 martie, Palatul National al Copiilor, Bd. Tineretului, Nr. 8-10, sector 4, intre orele 10:00-18:00.

Tabara de FILM se va desfasura in perioada 15 iulie – 15 august 2014 si vor participa copiii selectati si o echipa de profesionisti in domeniu. Copiii vor participa la cursuri de: actorie, dictie, miscare scenica, introducere in arta teatrului. Pe langa cursuri si filmari copiii vor lua lectii de coregrafie, canto si diverse activitati recreative pline de distractie si buna dispozitie!

In cadrul Taberei de Film desfasurate anul trecut, copiii au realizat filmul “Revederea” – un musical cu Maia Morgenstein, Aliona Moon, Wilmark si Tudorel Filimon. Filmul va rula in cinematografele din Romania si Republica Moldova si ulterior va fi difuzat pe postul public TVR1.

Echipa de productie a filmului va fi formata din: Rom Film Support (Asociatia pentru spijinirea si promovarea filmului romanesc) – producator; TVR1 si Radio Romania (prin Radio Romania Regional si Radio Actualitati) – coproducator.

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.