Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Povestea lui Cristian Dumitrașcu sau ce lucruri mărețe poate face un om prin puterea voinței sale

Povestea lui Cristian Dumitrașcu sau ce lucruri mărețe poate face un om prin puterea voinței sale

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
544

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cristian Dumitrașcu este omul care a clădit de la zero Asociația "Povestea mea", prin intermediul căreia a reușit să ajute mii de oameni. La început, din dorința de a ajuta o cunoștință afectată de o boală, a creat o asociație pentru a putea strânge banii necesari tratamentului.

Nevoia lui de a face bine a crescut odată cu trecerea timpului, iar acesta și- a dat seama că poate face mult mai multe lucruri bune în lume prin intermediul asociației. După mai bine de 10 ani de muncă și dedicare, acesta a ajuns să își formeze o echipă de voluntari, care au reprezentat un ajutor de nădejde, împreună reușind să plătească tratamente costisitoare adulților sau copiilor bolnavi, să clădească și să renoveze locuințe, să aducă zâmbete copiilor oferindu-le cadouri de Paște și Crăciun, și multe alte fapte bune.

Cristian Dumitrașcu - cine este și ce a reușit să clădească în doar câțiva ani?

Este un om care se luptă cu sistemul și încearcă să schimbe mentalități. Susține că, în orașul Filiași, unde a deschis Asociația, comunitatea încă nu și- a dezvoltat foarte mult conceptul de întrajutorare, iar ideea de voluntariat este privită cu reticență. Cu toate astea, tânărul este foarte mândru de locul în care trăiește și se laudă cu singura astfel de asociație din comunitate.

Cristian Dumitrașcu își dedică timpul liber încercând să îi facă și pe ceilalți să pună osul la treabă și să îi ajute pe cei din jur. A reușit să capteze atenția oamenilor și cu ajutorul donațiilor și al voluntarilor, și-a extins activitatea de ajutorare chiar și în alte județe. Își dorește ca pe viitor să își creeze o comunitate cât mai mare, prin care să schimbe lumea. A încercat să implice și primăria orașului în proiectele lui, străduindu-se să atragă finanțare pentru construirea unui centru social amenajat special pentru persoanele aflate în medii defavorizate. Din lipsă de fonduri, însă, acest proiect a rămas până acum la stadiul de vis.

Unde sunt doi, puterea crește, iar un voluntar în plus înseamnă mai mulți oameni ajutați

Ceea ce Cristian își dorește însă cu ardoare, este să îl transforme în realitate. Tocmai de aceea, se străduiește din răsputeri să-și mărească numărul de persoane din comunitate, și astfel să atragă cât mai multe persoane dornice să ofere sprijin oamenilor aflați în nevoie. Dacă știi că poți fi de ajutor, posibilitatea de a participa și tu îți este oferită - poți efectua donații în conturile Asociației, sau dacă dorești să participi ca voluntar, poți cere mai multe detalii despre această activitate prin intermediul paginii de facebook a Asociației, sau poți lua legătura cu persoanele din asociație telefonic sau prin intermediul e-mailului.

Artă stradală în Filiași

Cristian nu iubește doar oamenii, ci își iubește orașul natal și încearcă să transforme persoanele acestei comunități. Să îi facă mai buni și mai receptivi la problemele pe care le întâmpină cei din jurul lor. Recent a început o nouă activitate prin care dorește să-și înfrumusețeze orașul. Acesta a demarat o acțiune prin care își propune să schimbe aspectul clădirilor vechi și triste ale orașului Filiași, pentru a da o pată de culoare orașului și pentru a ajuta la crearea unei atmosfere mult mai plăcute.

Acesta a adus pentru prima dată în orașul Filiași conceptul de artă stradală și cu ajutorul artiștilor care se ocupă de pictarea clădirilor, își dorește să facă oamenii care se plimbă pe stradă să se simtă bine, să le aducă zâmbete. Este un proiect căruia tânărul îi acordă foarte multă importanță și de asemenea foarte mult timp, acesta susținând într- o postare existentă pe contul de facebook al asociației, că au existat zile în care a stat și 12 ore lângă clădirile ce trebuiau pictate.

Apelul la implicare al Asociației “Povestea mea”

Cristian Dumitrașcu este omul care încearcă în mod necontenit să schimbe lumea, să-i înveselească și să îi "provoace" pe oameni să-și dorească să facă fapte bune odată cu el. Tot acest demers, legat de pictarea pereților clădirilor, este monitorizat de aproape, acesta urmărind atent evoluția întregului proces. Rezultatele muncii depuse de artiștii desemnați să se ocupe de această acțiune este postat și pe pagina de facebook "Povestea mea", iar reacțiile comunității pe care Cristian a reușit să o adune, sunt foarte pozitive.

Cristian este un tânăr foarte pasionat de ceea ce face, cu o ambiție pe care nu o întâlnești prea des și care a reușit să adune multe mâini în hora pe care o joacă de atâția ani. Dacă și tu îți dorești să schimbi ceva în lume, ajută și tu Asociația "Povestea mea" - cu ce poți, de la bani la o pereche de mănuși pentru un copilaș, orice ajutor e binevenit și cu siguranță îți va aduce și ție o satisfacție sufletească. Încearcă să fii bun, ajută și tu!

facebook.com/povesteamea
https://www.povesteamea.ro
Număr de telefon: 021 9312
Adresa de e-mail: asociatia@povesteamea.org
PayPal : paypal.me/povesteamea
REVOLUT: revolut.me/povesteamearo
REVOLUT: 0772007008
Conturi Bancare: Asociația Povestea Mea
RON : RO07BTRLRONCRT0536856701
EUR : RO54BTRLEURCRT0536856701
BIC / SWIFT : BTRLRO22
Deschis la Banca Transilvania

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro