Arad

Pompele de căldură

Pompele de căldură

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1140

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Pompele de căldură oferă o alternativă eficientă energetic pentru sitemele de incalzire. La fel ca frigiderul, pompele de căldură folosesc energie electrică pentru a muta căldura dintr-un spațiu rece într-un spațiu cald, ceea ce ofera vara un spațiu răcoros și iarna un spațiul cald.
Există trei tipuri de pompe de căldură: aer-aer, sursa de apă, și geotermală. Ele colectează căldura din aer, apă sau sol în afara casei și să se transfera pentru utilizare în interior.
Cel mai frecvent tip de pompă este de căldură aer-aer, care transferă căldura între casa ta și aerul exterior. Pompa de căldură moderna poate reduce consumul de energie electrică pentru încălzire cu aproximativ 50% față de încălzirea electrică, cum ar fi cuptoare și plinta electrica.

Eficiența ridicată a pompelor de căldură, ajuta si la dezumidificarea, mai bine decât aparatele de aer conditionat sau centralele standard si ofera mai puțin consum de energie, și confort mai răcire în lunile de vară.
Aceste tipuri de pompe de caldura au fost folosite timp de mai mulți ani, în aproape toate părțile Statelor Unite ale Americii.
In ultimii ani, aceste pompe de căldură au avansat in tehnologie, astfel încât oferă acum o alternativă viabila de încălzire a spațiului în regiunile mai reci.