Arad

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro

Pompe submersibile sau de suprafata?

Pompe submersibile sau de suprafata?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1251

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Daca locuiesti la casa sau ai de gand sa iti cumperi o casa, alimentarea cu apa poate sa fie o probla reala, mai ales in anumite zone. Multe persoane incearca sa se alimenteze de la retelele locale, in timp ce altele, pentru care racordarea este foarte dificila, aleg puturile. Alimentarea cu apa din putpoate sa fie o adevarata provocare, deoarece sunt o multime de necunoscute ce apar. Nu stii la ce adancime este apa, nu stii calitatea ei si nu stii care este tipul de pompe de care ai nevoie. Pentru alimentare cu apa curenta exista doua tipuri de pompe: pompe submersibile si pompe de suprafata. Vom inerca sa descoperim avantajele fiecarei variante si care este cea mai buna solutie pentru casa ta.

Pompele de suprafata


Sunt pompele clasice, folosite la puturile cu adancime mica. Au avantajul de a fi destul de ieftine, insa prezinta si dezavantaje, neputand sa pompeze la distante mai mari de 8 metri. Alegerea unei pompe de suprafata trebuie sa se faca in functie de brandul care a construit-o, in functie de capacitatea de pompare si de nivelul de zgomot produs. Pompele de suprafata sunt ideale pentru zonele unde panza freatica este la mica adancime.

Pompe submersibile


Diferentele dintre pompele de suprafata si cele submersibile pot fi destul de mari. Cele submersibile pot fi destul de costisitoare, insa au marele avantaj ca sunt destinate unor adancimi mult mai mari. practic, daca panza freatica a putului este la mare adancime, o pompa submersibila este varianta perfecta. pompele submersibile se introduc in apa si spre deosebire de cele de suprafata care trag apa, o imping. Din acest motiv, este nevoie de pompe puternice, care sa faca fata unor solicitari mari.

Alegerea unei pompe, indiferent ca este de suprafata sau submersibila, trebuie sa se faca in functie de mai multe criterii, printre care cele mai importante sunt rezistenta produsului la solicitari externe, impermeabilitatea (daca vorbim despre pompe submersibile) si evident, capacitatea de pompare. Pe langa aceste tipuri de pompe, intr-o casa s-ar putea sa ai nevoie si de alte tipuri de pompe, cum ar fi cele pentru ape menajere.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/