Arad

Pompa submersibilă trifazată

Pompa submersibilă trifazată

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1350

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pompele submersibile iau tot mai mult locul pompelor cu jet, care încep să fie văzute depăşite. Acestea încă mai sunt utilizate, însă mai mult în cazul clădirilor mai vechi. Acestea se amplasează la suprafaţă şi trag apa de la adâncime. Pompa cu jet este găsită în două tipuri, anume cea cu o singură direcţie a apei, precum şi cea cu direcţie dublă, folosită pentru adâncimile mai mari. A

cestea din urmă retrimit o cantitate din apa care a fost extrasă înapoi către adânc, ajutând astfel la presiunea jetului care este pompat în sus. Pompa submersibilă poate înlocui mai uşor acest tip de pompe, prin folosirea canalului care există deja. Pompele submersibile acţionează invers, spre deosebire de tehnologiile acelea depăşite, amplasându-se în adânc la sursa de apă şi împingând-o către suprafaţă. Alte avantaje constă în faptul că se înregistrează un consum de energie mai mic, o putere mai mare, un volum de apă şi o presiune mai mare, zgomotul eliminându-se complet, în timp ce pompele cu jet sunt destul de gălăgioase.

O pompă submersibilă este mai productivă şi economiseşte şi timp, deoarece nu necesită pregătire – cu alte cuvinte, nu trece prin procesul eliberării aerului din conductă, lucru care reprezintă o problemă pentru sistemele mai vechi, limitându-se astfel eficienţa lor şi putând chiar să cedeze după o perioadă. O pompă submersibilă are o durată de viaţă mai lungă, de cam 20 – 25 de ani şi necesită mult mai puţină mentenanţă. Fiind şi sigilate, riscul de reţinere a particulelor daunătoare sau de rugină este evitat.

Pompe submersibile trifazate doar aici sunt disponibile la un raport preţ – calitate convenabil. Pachetul acesta prezintă o serie de avantaje, precum faptul că se înregistrează un consum redus al energiei electrice datorită subturării pompei şi are o pornire soft start. După cum am precizat, nu are nevoie de mentenanţă, evitând problemele precum membrana spartă sau presostatul defect. Acestea economisesc spaţiu deoarece se montează direct pe ţeava de refulare a pompei, prezintă protecţie în faţa lipsei apei şi avertizează în cazul rar în care o ţeavă de după convertizor s-a spart. Preciunea pompelor submersibile este constantă şi are o rezistenţă mare la nisip, eliminând aproape total eroziunea.

Un produs care se remarcă este pompa submersibilă Panelli 95 PR2 N14 cu un debit de 3,6 m3-h, o putere de 750 W şi o înălţime de pompare de 83 metri. Diametrul de refulare este de 1 ¼, pompa are un diametru de 100 mm şi o lungime de 831 mm. Tensiunea aparatului este de 200, prezentând şi o garanţie de doi ani. Modelul acesta prezintă o rezistenţă sporită la nisip şi permite până la 300g-m3, având paletele flotante din policarbonat, acest lucru facilitând circulaţia fluxului de apă prin pompă, putând să ofere mai multe avantaje hidraulice şi funcţionale.

Aceste este recomandat pentru pomparea apei din puţuri ori fântâni de 4” ori mai mari, într-o serie de aplicaţii de uz domestic, pentru alimentarea cu apă a sistemelor mici de irigaţie din agricultură şi horticultură sau a microintreprinderilor. Pompa este dotată cu un panou de comandă, în acesta aflându-se condensatorul şi butonul de deschidere şi închidere.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306