Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Plaforma Stailer a ajuns de ceva timp și în Timișoara, spre încântarea publicului

Plaforma Stailer a ajuns de ceva timp și în Timișoara, spre încântarea publicului

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
610

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Discutând despre micile plăceri atât a femeilor cât și a bărbaților, ne raportăm desigur și la ceea ce înseamnă industria frumuseții. Tehnologia și-a pus amprenta într-un mod plăcut în ultimul timp pe toată omenirea și ne ajută printre altele să ne eficientizăm și timpul.

Lipsa de timp predomină din ce în ce mai mult printre noi, deci este necesar să ne folosim de anumite metode și task-uri pentru a-l putea eficientiza. În industria frumuseții spre exemplu, marea problemă era găsirea unui loc liber la un salon de beauty. Pe lângă acest lucru, un stilist cu experiență ne ieșea rar în cale. Însă saloanele de frumusețe au fost dintotdeauna la mare căutare și asta pentru anumite rezultate nu le puteam obține noi acasă. Ținând cont că tehnologia este într-o continuă avansare, nu demult pe piața din România a apărut platforma online Stailer. O platformă de așa natură încât ne ajută să ne eficientizăm timpul, să ne găsim propriii stiliști, cât și alte beneficii.

În ce orașe găsim platforma Stailer
Platforma Stailer a apărut în toamna anului trecut, prima dată făcându-și lansarea în orașul Cluj Napoca. Ulterior a apărut și în alte mari orașe din țară, respectiv Iași, Oradea, Timișoara și București.

Timișorenii încântați de Stailer

Pe Stailer putem găsi inclusiv salone din Timisoara, unul dintre cele mai apreciate saloane în materie de tuns, coafat, tratamente de păr și vopsit. Faptul că platforma oferă o serie de beneficii importante, timișorenii sunt încântați atunci când o folosesc. În primul rând, fiind o platformă online, nu mai este necesar să dăm telefoane de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber. Deci, un prim avantaj important este că ne putem programa online la orice oră dorim noi, în funcție de programul nostru, în mai puțin de 5 minute. Platforma Stailer dă de ales între a-ți face un cont sau nu și indiferent de alegerea făcută, totul este 100% gratuit. Practic, poți accesa platforma ori de câte ori dorești și te poți programa la un salon chiar dacă nu ai un cont făcut.

Totuși, un cont pe Stailer oferă și mai multe beneficii

Atunci când te programezi, vei primi printr-un mesaj toate detaliile programării, vei primi remindere, inclusiv date prin Google Maps pentru a găsi mai ușor salon respectiv. Mai mult decât atât, în cadrul platformei Stailer regăsim profesioniști cu experiență vastă în spate, dedicați acestei nișe și care ne oferă servicii dintre cele mai calitative. Ori de acest lucru ne putem da seama și din recenziile celor care au utilizat deja platforma Stailer. Chiar dacă momentan activează doar în aceste 5 orașe, este așteptată cu nerăbdare și în celelalte colțuri ale țării. Așadar, tehnologia este într-o continuă dezvoltare, inclusiv în zona de industrie a frumuseții, fapt pentru care avem șansa de a profita la maxim pentru ca timpul să fie în favoarea noastră.

Pentru mai multe detalii cu privire la servicii cât și la alte avantaje, accesați platforma online stailer.ro.

Date de contact support@stailer.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro