Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Pierdere in greutate sau pierdere de grasime corporala?

Pierdere in greutate sau pierdere de grasime corporala?

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
679

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Trebuie să facem diferenta intre slabit in greutate si slabit din grasime! Pierderea in kilograme se poate realiza prin reducerea caloriilor zilnice cu 25%. Greutatea corporala este alcatuita din masa de grasime si masa fara grasime (masa osoasa, musculara, apa, organe, piele)

Pentru a slabi din masa de grasime nu trebuie sa folosim doar cantarul deoarece este o masuratoare numerica si nu ia in considerare calitatea a ce se pierde. Doar prin schimbarea dietei bogate in carbohidrati in una saraca de carbohidrati poate duce la o reducere a greutatii deoarece 1 g de carbohidrati depozitati retine 3 g apa in corp, iar aceasta reducere nu are de-a face nimic cu pierderea din grasime.

Femeile deobicei au mai multa grasime corporala decat barbatii deoarece trebuie sa mentina un nivel mai mare de grasime corporala pentru sistemul reproductiv. Daca grasimea nu este pierduta, ea se stocheaza in celule de grasime (adipocite) cel mai adesea grasimea subcutanata adica cea dintre piele si muschi si grasimea viscerala cea din jurul organelor care sunt periculoase pentru sanatate si aspect.

Daca luam un exemplu, pentru a obtine un abdomen plat si tonifiat nu ne ajuta doar abdomenele pentru pierderea in greutate ci este nevoie de un deficit caloric. Daca avem nevoie sa eliminam grasime si adoptam o dieta noua si un program de antrenamente pentru pierdere grasime si la cantar ar trebui sa se observe in timp un trend in scadere dar aceasta arata doar o parte a imaginii deoarece e posibil sa punem si musculatura. Daca se vrea doar o pierdere in greutate atuncu nu se cauta o acumulare de muschi si corpul nu este tonifiat. Daca vrem sa fim doar usori pe cantar, adaugarea de muschi nu este o optiune, dar daca vrem sa aratam bine atunci e nevoie si de ceva musculatura pentru a obtine o remodelare corporala, un corp frumos si sanatos.

La SlimLine Arad beneficiati de o analiza corporala amanuntita GRATUITA (grasime corporala, grasime viscerala, masa osoasa, masa musculara, masa hidrica, varsta metabolica, masuratori corporale) in urma careia primiti planuri nutritionale in functie de caloriile necesare. De asemenea va recomandam cele mai bune antrenamente si proceduri non invazive pe baza de lumina infrarosie si magnetoterapie pentru a atinge obiectivul urmarit, sunteti monitorizati permanent de personalul nostru calificat, sunteti ajutati sa adoptati un stil de viata sanatos pe tot parcursul, de catre tehnician nutritionist Mangrau Cristina.

Lucram cu aparatura de cea mai noua generatie, unica in Arad, pentru ardere grasimi, tonifiere, detoxifiere, eliminare celulita, crestere imunitate, rejuvenarea pielii, imbunatatirea circulatiei sanguine, cu diferite creme, geluri, seruri gama premium fara parabeni, cu ingrediente naturale. De asemenea în Studioul nostru puteți achizitiona diferite bauturi sport cu apa de izvor si stevie, fara conservanti care ajuta la intensificarea arderii grasimii, oxigenarea muschilor, cresterea energiei, infrumusetarea pielii, reintroducerea electrolitilor dupa detoxifierea puternica in timpul antrenamentelor sau procedurilor.

Dupa antrenamente fitness sau proceduri de remodelare corporala oferim BONUS masaj de relaxare prin presoterapie pentru o relaxare maximă.

Slim Line Arad
Bulevardul General Dragalina, nr. 16
Telefon 0725734170

Orar:
luni-vineri 7-22
sambata 8-15

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro