Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Pictura Pe Numere propune o noua pasiune si metoda antistres - pictatul

Pictura Pe Numere propune o noua pasiune si metoda antistres - pictatul

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
1056

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pictura Pe Numere, magazin online de kituri pentru pictat, propune publicului larg o noua activitate interesanta si deopotriva creativa. Pictatul intr-o varianta placuta, dar mai ales usoara, joaca un dulbu rol - dupa finalizarea tabloului, acesta poate fi element de decor expus cu mandrie.

Ce este pictura pe numere


Vorbim despre panza de canvas pe suprafata careia schita unui tablou este harta culorilor. Fiecarui ton de culoare ii corespunde un numar, astfel incat cel care picteaza trebuie doar sa respecte acest lucru. Implica atentie si rabdare, respectand conturul fiecarei culori folosite, iar la final rezultatul mult asteptat este cel al picturii ce nu tradeaza schita de sub culoare.

O astfel de varianta de pictura este accesibila oricui. Ceea ce aparent este o activitate creativa are de fapt influenta asupra starii de bine. Pictatul este considerat terapeutic. Relaxeaza, il face pe utilizator sa aiba focusul necesar ce il distrage de la rutina zilnica, stresul cotidian si agitatia fiecarei zile. Asadar nu este de mirare ca un kit de pictura, precum regasim la PicturapeNumere.ro, poate fi si o forma de evadare, o metoda antistres.

A picta pare sa fie la primul gand acel lucru greu de facut pentru cei fara talent. Provocarea este de a-ti depasi limitele. Pictura pe numere isi propune sa fie accesibila pentru oricine, intr-o maniera simpla, de corespondenta numar-culoare si cu o schita realizata deja pe panza. Aplicarea culorii cu maiestrie si atentie ramane in sarcina ta, un stimul de a realiza tabloul perfect.

Pentru cei mici sau pentru cei mari?


Din fericire pentru doritori, pictura pe numere este pentru oricine, cu optiuni pentru toate preferintele. Poate fi aleasa varianta unui tablou ce reprezinta peisaje din natura, un oras, animale, flori etc. Tematica acestora este diversa, precum si gradul de dificultate. Asadar poate fi o activitate pentru copii, adulti, pentru toti impreuna. Poate fi de ce nu un cadou inspirat. In oferta de la picturipenumere.ro regasim kituri complete pentru a incepe de indata pictatul: sunt incluse pensoanele si culorile, fara sa fie necesara achizitie separata. Ulterior, pentru cine prefera sa isi expuna opera de arta panza poate fi inramata.

Comanda de la Picturi pe Numere


Kiturile de la Picturi pe Numere sunt ambalate elegant, in ambalaj premium si odata comandate, acestea ajung in cel mai scurt timp la solicitant. Livrarea este rapida, in 24-48 de ore in functie de momentul in care ai plasat comanda. Ai transport gratuit, indiferent cate picturi achizitionezi. In plus, nu esti extra taxat, chiar daca adresa ta de destinatie este in mediul rural. Picturile aici au preturi unice. Un super pret pentru o activitate care te reconecteaza cu lumea frumosului, care iti reaminteste sa te bucuri de culori si de o activitate manuala. Bucura-te de mai multa culoare si in casa ta, alegand sa iti pictezi tabloul ce ar urma sa anime un decor. Pasari, fluturi, flori sau peisaje, orice preferi poate fi regasit in lista de optiuni a magazinului online mai sus mentionat.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/