Arad

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro

Pesticide Az.ro - Hranirea plantelor cu ingrasamant foliar

Pesticide Az.ro - Hranirea plantelor cu ingrasamant foliar

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Agentia Fortin
Vizualizari
1515

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Planta absoarbe si valorifica fertilizantii asimilati prin radacina intr-o perioada lunga de timp, iar daca ingrasamintele sunt aplicate prin pulverizare peste tulpinile aeriene, acestea vor fi absorbite direct si cu usurinta catre frunze. Prin aceasta metoda se asigura, cel mai rapid, necesarul nutritional al plantelor. Odata cu nutritia foliara se pot aplica si tratamente de distrugere a agentilor patogeni si daunatorilor.

In compozitia chimica a fiecarui ingrasamant foliar de calitate propus de firma ,,Fermierul” se afla aproape toate micro-elementele cu roluri esentiale in hranirea plantelor, care de obicei, in sol sau in majoritatea ingrasamintelor chimice, nu se gasescin cantitati suficiente. Utilizate in numeroase culturi agricole (livezi, vii, legumicole, sere), acest tip de ingrasamant foliar contribuie la o productie sau recolta considerabila si, mai ales, asupra calitatii produselor obtinute. Ingrasamantul foliar nu este toxic, nu dispune de elemente care sa polueze, cu posibilitatea de a fi manevrat foarte usor fiind extrem de practice.

Ingrasamant foliar ce satisface hranirea plantelor in timp real


Utilizarea ingrasamintelor foliare aduce o serie de avantaje fermierilor care le folosesc. Gradul de absorbtie a elementelor nutritive de catre plante se apropie in cele mai multe cazuri de 100%. Datorita tehnologiilor performante de fabricare si calitatii materialelor folosite se obtin diferite tipuri de ingrasaminte echilibrate pentru numeroase plante, in conformitate cu perioada lor de folosire:

  • Microvigor SILICIO –ingrasamant foliar cu continut bogat in siliciu, un element importantcu proprietatea de a intari peretii celulari ai plantelor, formand o bariera de protectie impotriva bolilor si daunatorilor. Se utilizeaza pentru a preveni fainarea, putregaiul si rugina. Ca fungicid actioneaza in mod eficace impotriva acarienilor si afidelor;
  • Microvigor OLK – datorita continutului bogat de ulei de potasiu este un ingasamant lipicios si umectant utilizat pentru curatarea melazei generate de diferite insecte. Se poate aplica in orice perioada aanului si este recomandata pentru cresterea productiei ecologice;
  • Microvigor CITRUS – utilizat ca ingrasamant pentru agricultura ecologica cu continut de mangan, zinc si extract natural din citrice. Imbunatateste capacitatea plantelor de aparare impotriva agentilor abiotici, este degradabil si inofensiv pentru mediul inconjurator;
  • Ferttitell – un ingrasamant foliar cu NPK ce ajuta la cresterea plantelor in mod constant si sporeste capacitatea de rezistenta la boli si drept rezultat plantele se dezvolta mult mai rapid, iar cantitatea si calitatea productiei se imbunatateste considerabil;
  • Cropmax – un ingrasamant al producatorului olandez HOLLAND FERMING ce stimuleaza redistribuirea elementelor nutritive si a substantelor de rezerva in partile tinere ale plantei. Sistemul radicular se dezvolta mult mai corespunzator si mai repede, fapt datorita caruia plantele rezista mult mai bine la seceta si stres.

Orice tip de ingrasamant foliar comercializat de Pesticide-Az.ro asigura o dezvoltare rapida a sistemului radicular al plantelor si activeaza cresterea constanta a masei foliare, ceea ce ajuta plantele sa-si realizeze potentialul biologic.

Recolta productiva si competativa cu Pesticide-Az.ro


Pesticide-Az.ro are ca principal domeniu de activitate comercializarea produselor pentru agricultori si vine in intampinarea clientilor cu produse diverse, calitative si la preturi avantajoase. Sunati la numerele 0250772566, 0726214441 sau pesticide-az.ro. Si veti primi consultanta de specialitate care va ajuta in organizarea si alegerea celor mai bune produse si solutii pentru a beneficia de o recolta productiva si competiva.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro