Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Perforare beton - care sunt peretii ce nu pot fi modificati

Perforare beton - care sunt peretii ce nu pot fi modificati

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1459

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Daca zidurile neportante, prefabricate sau realizate din caramida pot fi eliminate sau perforate, peretii portanti nu pot fi demolati pentru ca joaca un rol esential in stabilitatea structurii de rezistenta. In acest articol vei descoperi cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa iti planifici modificarile pe care ai de gand sa le faci in casa sau in apartamentul tau.

Gaurirea peretilor portanti din exterior poate fi realizata doar de specialist
Asa cum am mentionat anterior, structura de rezistenta a unei cladiri are la baza un perete portant. Acesta preia cateva dintre sarcinile puse de greutatea cladiri, rezultate in urma factorilor de exploatare a cladirii sau a unor altor actiuni. Drept urmare, este important sa nu aduci niciun fel de modificari acestui tip de perete, nici macar pentru a creea o fereastra intre bucatarie si living, de exemplu, deoarece consecintele pot fi dezastruoase. Cu alte cuvinte, poti declansa un planseu de beton surpat, iar apoi intreaga locuinta se poate darama surprinzator. Nu trebuie sa iei in calcul doar cutremurul ca factor distructiv, ci orice actiune sau vibratie.

Acesta este motivul pentru care blocurile nu pot fi demolate fara obtinerea in prealabil a unei autorizatii: nu toata lumea constientizeaza gravitatea riscurilor incluse in cadrul unei astfel de lucrari. Care este rolul unui specialist in tot acest proces? El te va avertiza cu privire la fiecare risc. Recomandat este sa faci un research inainte sa alegi echipa cu care vei lucra pentru ca exista si persoane neexperimentate care nu cunosc toate pericolele implicate intr-o astfel de lucrare.

Alte tipuri de pereti ce nu pot suporta modificari
Peretii ce au la baza structura metalica sau cei realizat din piatra nu pot fi perforati sau demolati. Pana sa te hotarasti asupra unei modificari, apeleaza la un profesionist adevarat chiar daca ai in plan doar sa realizezi o simpla gaura. Peretii portanti pot fi totusi demolati, dar numai de catre profesionisti. Este adevarat ca acest serviciu implica o investitie mai mare, dar in felul acesta ai siguranta ca ai eliminat orice risc.

Pereti care pot fi demolati sau gauriti fara niciun risc
Peretii fabricate din caramizi din ipsos sau zidurile neportante din placi pot fi demolati sau gauriti fara niciun fel de problema. In cazul in care acestia contribuie la sprijinirea tavanului sau a unui plafon fals, lucrarea va presupune si o sprijinire, in prealabil, cu ajutorul unui sistem de grinzi si proptele, cu scopul de a se menine nivelul optim de rezistenta al peretelui.

Indicatii de luat in calcul
Dupa ce te-ai asigurat ca peretele pe care urmeaza sa il demolezi nu este portant, focuseaza-ti atentia asupra armaturilor, cablurilor electrice sau a diverselor retele de instalatii. Toate acestea se pot afla in peretele la care vrei sa renunti sau sa il gauresti. Ele trebuie identificate, apoi sa gasesti o modalitate de ocolire a lor.

Asadar, daca urmeaza sa iti renovezi locuinta si vrei sa aduci modificari majore care sa contribuie la cresterea nivelului tau de confort, iti recomandam sa apelezi la o echipa specializata in perforare beton.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/