Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Party caritabil

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
1467

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 6 martie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Inarmați cu platane și muzica electronica de calitate, Eclectic Roots, Elementrix, Bread & Butter, Selfmademusic, Vitzi și Firedrill „lupta" pentru o cauza nobila.

O mana de dj aradeni vor deveni pentru o noapte „eroii" vestului la inceputul lunii viitoare, asta fiindca pe data de 6 martie vor susține un party demențial in Club Flex ... dar nu numai de dragul muzicii: este vorba de un party caritabil, banii adunați din vanzarea biletelor fiind destinate spre donare unor case de copii. „Bread & Butter susține activ evenimentul Make / Belive din 6 martie pentru ca cea mai nobila preocupare a omului este omul.

Dorim sa ajutam copii instituționalizați din centrele aradene, sa deschidem o mica poarta spre lumina", ne-a declarat Mihai Moldovan din Bread & Butter. Promotorul evenimentului este dj-ul Elementrix, iar prețul biletului va fi de 10 lei.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro