Arad

Păreri PEFOC - cum poți încălzi mai ieftin cu un termoșemineu pe lemne italian de mare putere?

Păreri PEFOC - cum poți încălzi mai ieftin cu un termoșemineu pe lemne italian de mare putere?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
99

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Unul dintre cele mai frecvente gânduri pe care le avem atunci când construim de la zero sau ne mutăm într-o locuință nouă, gravitează în jurul soluției termice ideale care să acopere complet nevoile noastre de încălzire. Acum, mai mult decât niciodată, căutăm soluții inteligente de consum, dar și atente la bugetul nostru, pus constant sub presiunea prețurilor tot mai mari la energia electrică și gaze naturale.

Alternativele la banală centrală pe gaz au devenit extrem de variate și interesante, atât ca design sau inovație, cât și ca putere calorică. De la clasica soba lemne, șeminee și până la termoșemineul pe lemne tip centrală, meșterii PEFOC, din experiența lor de peste două decenii de comercializare și montaj al tuturor soluțiilor termice alternative, ne vor ajuta să înțelegem că acum este momentul perfect să ne îndreptăm atenția și spre aceste variante de încălzire, care au evoluat extraordinar din punct de vedere al randamentului superior!

Din fericire, alături de beneficiile și magia modelelor tradiționale de seminee lemne, tot mai mulți români descoperă și avantajele imediate ale termoșemineelor construite pentru căldura întregii case - o alternativă la soluțiile clasice, inteligentă, eco friendly și atentă cu bugetul tău. Astfel, în următoarele rânduri, vom face cunoștință cu sistemul CLAM Energy System!

Pe scurt, termoșemineele italiene pe lemne CLAM Energy sunt echipamente automatizate de ultimă generație, complet echipate cu sistem hidraulic, gata de a fi racordate la instalația de încălzire a casei prin calorifere, pardoseală și la care, se poate adăuga inclusiv un boiler sau un puffer, încălzind întreaga locuință fără probleme și cu un confort caloric la superlativ.

Ineditul acestor echipamente smart de clasă energetică A+, este reprezentat de placa electronică integrată, conectată la o interfață din sticlă cu touchscreen care îți lasă senzația că te afli în fața unui semineu electric. În acest fel vom deține controlul inteligent asupra aerului necesar combustiei, controlul pompelor de circulație, controlul temperaturii agentului termic din termoșemineu, controlul temperaturii ambientale sau chiar și controlul unei eventuale centrale pe gaz, prezentă pe instalația hidraulică a casei. De asemenea, putem controla puffer-ul sau boilerul, instalația din pardoseală, vana cu 3 căi sau alte componente termice.

Pentru obținerea randamentelor de putere foarte mari de până la 35kW, termoșemineele italiene din oferta PEFOC, sunt dotate cu două tipuri de convertoare de căldura. Primul este un schimbător de căldură apă-aer cu pachet dublu supradimensionat, situat în partea superioară a acestuia, în interiorul camerei de combustie. Acesta, împreună cu ajutorul a două supape bypass, obligă fumul să parcurgă un dublu “S” înainte de a ieși pe coșul de fum, astfel încât să recuperăm toată căldura posibilă din camera de combustie.

Al doilea convertor de căldură este de tipul aer-fum. Cu acesta nu facem altceva decât să preîncălzim aerul necesar combustiei, atât pe cel primar, cât și pe cel secundar, optimizând astfel sistemul de ardere și reducând noxele. Așadar, pe lângă faptul că termoșemineele tip centrală CLAM Energy de mare putere sunt foarte sigure și au un randament ridicat, acestea sunt și foarte economice!

Dacă ești interesat despre detaliile acestui model inedit de termoșemineu italian de mare putere sau de celelalte peste 9000 de produse și accesorii disponibile pe site-ul pefoc.ro, meșterii sibieni te așteaptă cu consiliere gratuită, servicii profesionale de montaj și transport gratuit pentru produsele voluminoase (focare, termofocare, sobe, coșuri de fum, șeminee). Așa cum spune și sloganul firmei ''Noi facem tot, tu pui pe foc '', te vei bucura de servicii complete, începând de la comercializare, producție, consultanță și transport, până la punerea în opera și montajul efectiv la tine acasă, indiferent unde locuiești!