Arad

Păreri PEFOC - cum poate deveni soba pe lemne sursa ta sigură de încălzire pentru la iarnă

Păreri PEFOC - cum poate deveni soba pe lemne sursa ta sigură de încălzire pentru la iarnă

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
317

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Visul de a deține în propria casă un semineu pe lemne somptuos ți se pare irealizabil din lipsă de spațiu sau buget? Nu trebuie să-ți mai faci griji! Răspunsul vine de la meșterii Pefoc care, grație a peste două decenii de experiență în comercializarea și montajul profesional de soluții termice premium, ne propun o soluție alternativă mult mai accesibilă din punct de vedere al costurilor raportate la randamentul caloric.

Așadar, în următoarele rânduri, specialiștii cu sediul central la Sibiu și parteneri oficiali în toată țara, ne vor face cunoștință cu noile modele de sobe ce reușesc din ce în ce mai mult să atingă potențiale de încălzire inimaginabile cu câțiva ani în urmă. Adevărată sursă de încălzire naturală, noile modele de sobe cu șamotă, pe lângă randamentul crescut, au început să puncteze serios și la aspectul estetic, înnobilând designul fiecărui stil de locuință în parte.

Șamota este un material consumabil cu parametri izolatori extrem de eficienți. Datorită temperaturii foarte ridicate generate în camera de ardere, rămân mai puține reziduuri de cenușă depuse în interior, ajutând la menținerea curată a coșului de fum. Așadar, totul va rămâne mereu curat iar soba, mult mai simplu de curățat. În plus, sobele căptușite cu șamotă au un aspect mai plăcut, deși trebuie menționat faptul că, șamota necesită înlocuire în decurs de 4-5 ani, fiind un material consumabil.

Tipul unei sobe se alege în funcție de puterea necesară încălzirii suprafeței de care dispui. Modelele din oțel cu șamotă, au avantajul de a necesita mai puțină curățare și întreținere datorită temperaturii ridicate din camera de ardere și pentru că emană căldură mai mult timp după stingerea focului.

Nici designul nu trebuie omis. Noile modele de sobe pe lemne au devenit mai spectaculoase din punct de vedere estetic, fiind atent construite pentru a se adapta la ambientul înconjurător pe care îl promovează locuința fiecăruia dintre noi, indiferent de stil, personalitate sau design. În acest sens, pe piața de specialitate vei putea găsi modele ultramoderne cu picior de susținere de formă ovală sau sobe rustice placate cu teracotă.

Pentru spațiile locuibile de mici dimensiuni, profesioniștii din domeniul soluțiilor de încălzire alternativă de la PEFOC, recomandă alegerea unor modele de sobe pe lemne ieftine, mai înguste, dar și mult mai accesibile ca preț, în comparație cu sobele căptușite cu șamotă.

Căldura naturală emanată de arderea lemnelor nu se compară cu nici o altă variantă termică. De aceea, tot mai multe persoane au început să opteze pentru acest tip de încălzire a locuinței lor, așa că, nu mai sta nici tu pe gânduri și investește inteligent într-o sursă de căldură de care să te poți bucura în confortul casei sau cabanei tale de la munte, unde vei putea petrece clipe de neuitat alături de familie, prieteni sau persoanele dragi.

Intrând pe site-ul oficial pefoc.ro ai acces la peste 9000 de produse și accesorii termice, potrivite pentru toate gusturile. Începând de la sobe din fontă și oțel, șeminee pe lemne, pe peleți, ori modele puternice de focar semineu pe gaz, coșuri de fum profesionale și până șeminee electrice sau cu bioethanol, meșterii sibieni îți vor oferi consultanță și transport gratuit pentru produsele voluminoase, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii.