Arad

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro

Pardoseli PVC pentru un cunfort sporit dar si pentru un spatiu care emana eleganta

Pardoseli PVC pentru un cunfort sporit dar si pentru un spatiu care emana eleganta

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1559

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Cele mai moderne solutii la clasicele tipuri de pardoseli (precum cele din lemn sau piatra) sunt aceste pardoseli PVC realizate de profesionisti specializati in ultimele tehnologii din domeniu.Datorita faptului ca aceste pardoseli au o arie larga de aplicabilitate ele pot fi utilizate atat la cladirile rezidentiale cat si la cele industriale sau in spatiile publice. Designul deosebit si modern pe care il au aceste pardoseli PVC determina ca ele sa poata fi adaptate oricarei forme pe care o are constructia, aplicarea lor fiind in orice situatie rapida.

Lucrari de pardoseli PVC rezistente si calitate garantata de partenerul tau de incredere: Milucon


Pardoselile PVC pot fi utilizate pentru orice constructie, de la cabinete medicale, Sali de asteptare in spitale, la spatii comerciale, birouri, hoteluri, scoli, aeroporturi si pana la constructiile rezidentiale. Compania Milucon dispune de echipamente performante pentru aplicarea pardoselilor PVC, personal calificat,materiale de top. In acest mod lucrarile realizate de Compania Milucon sunt conforme cu cele mai inalte standarte de calitate. Pardoselile PVC aplicate de personal sunt ireprosabile, rabdarea si atentia la detalii permitand obtinerea unor pardoseli calitative.

Milucon.ro - O multime de idei si modele de pardoseli PVC pentru proiecte personalizate


Pardoselile PVC sunt pardoseli decorative pentru ca pot fi realizate in multe modele, astfel incat sa aduca unplus la capitolul estetic. Finisarea unei pardoseli PVC este cel mai important aspect la aceste tipuri de pardoseli. Compania Milucon ofera o multime de posibilitati de finisare prin care sa se obtina suprafete originale si care sa emane eleganta. Finisarea se poate realiza in aspect tridimensional, in diferite combinatii cromatice, sa detina figuri geometrice, fotografii sau sa aiba un design personalizat.

Pardoseli PVC – Caracteristici unice si multe avantaje


Pardoseala PVC este o solutie inovativa si inlocuieste cu multa eficienta pardoselile din lemn sau din piatra. Datorita caracteristicilor pe care doar acest tip de pardosea le detine ea prezinta mult mai multe avantaje fata de pardoselile obisnuite.

  • Curatarea pardoselilor PVC este extrem de riguroasa. Acest lucru se datoreaza faptului ca o astfel de pardosea nu detine unghiuri drepte la imbinarea cu peretele si prin urmare curatarea pardoselii PVC este mult mai eficienta. In asemenea mod, pardoselile respective sunt considerate solutii foarte igienice;
  • Pardoselile PVC sunt si foarte rezistente in timp, uzura normala a acestora producandu-se intr-un mod foarte lent. In acelasi timp, aceste pardoseli nici nu se pateaza si nici nu se zgaraie;
  • Pardoselile PVC sunt antiderapante. Acest aspect este principala caracteristica care face posibil ca pardoselile PVC sa fie utilizate in orice domeniu: industrie alimentara, spitale, alte locuri publice, case, cladiri de birouri;
  • Pardoselile PVC sunt imbinate prin sudura si in acest mod nu se pot forma rosturile care se gasesc la pardoselile obisnuite. Prin urmare, dupa cumammai precizat, aceste pardoseli sunt igienicepentru ca nu mai exista acele pici spatii in care sa se poata forma bacterii si care sa fie extrem de greu de curatat.

Milucon.ro – Pentru suprafete cu personalitate


Pardoselile PVC contin spuma, un strat decorativ si un strat cu rol de protectie. Spuma din interiorul pardoselilor capata consistenta astfel incat pardoselile PVC detin o moliciune aparte. Acest aspect asigura un confort sprit, mersul pe acestea fiind extrem de relaxant. Tocmai din acest motiv pardoselile PVC sunt si recomandate spre a fi aplicate in camerele pentru copii. Milucon.ro este solutia ideala in materie de pardoseli PVC.

Puteti apela la serviciul de consultanta al companiei la adresa Strada Drumul Taberei numarul 87 A din Bucuresti sau prin apel telefonic la numarul: 0766419049.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro