Arad

Pardoseli epoxidice Milucon - Produse profesionale destinate aplicatiilor civile si industriale - Durabilitate si estetica

Pardoseli epoxidice Milucon – Produse profesionale destinate aplicatiilor civile si industriale – Durabilitate si estetica

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1180

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pardoseala este acel element supus compresiunii, uzurii, traficului, sarcinilor concentrate si altor eforturi mari. Din aceasta cauza, o astfel de suprafata trebuie sa fie cat mai rezistenta, dar totodata placuta vizual, avand o influenta mare din punct de vedere decorativ. Pardoseala epoxidica este una dintre solutiile moderne destinate decorarii si protejarii suprafetelor din beton, aceasta caracterizandu-se prin rezistenta in timp, luciu special si o durata mare de viata. Milucon.ro este alaturi de cei care isi doresc pardosele usor de intretinut, durabile, igienice si deosebit de estetice, oferind servicii de pardoseli epoxidice, la cele mai avantajoase preturi.

Care sunt cele mai des intalnite aplicatii? Pardoseli epoxidice potrivite pentru orice tip de amenajare

Acest tip de pardoseala este folosit cu succes in mediul industrial, acolo unde suprafetele necesita protectie sporita impotriva fortelor de frecare si abraziune, uzura mecanica si diversi factori agresivi de natura chimica. Durata de viata a padoselii epoxidice poate creste sau poate scadea in functie de gorsimea stratului aplicat, precum si calitatea materialelor folosite. O astfel de pardoseala este hidroizolanta, termoizolanta, nu are rosturi si nici urme de imbinari, formand o suprafata continua.

Pe de alta parte, aceste pardoseli epoxidice reprezinta o investitie deosebita si in mediul rezidential, ele inlocuind cu succes materiale precum lemnul, marmura, gresia sau piatra naturala. Rasinile epoxidice, cele care stau la baza acestei pardoseli, sunt ideale pentru amenjarea bailor, bucatariilor, piscinelor sau altor spatii in care se doreste un aspect decorativ aparte, originalitatea fiind apreciata de catre omul modern. Asadar, indiferent de nuanta dorita sau imaginea pe care doriti sa o impreganti pardoselii, Milucon dispune de toate resursele necesare pentru a pune in opera ideea dumneavoastra.

Cum se aplica corect de aceste pardoseli epoxidice cu rol decorativ?

Pentru a se obtine o suprafata uniforma, rezistenta si lucioasa, este importanta respectarea catorva reguli de baza:

  • Curatarea riguroasa a suprafetelor vizate inainte de aplicarea rasinilor epoxidice;
  • Aplicarea unui strat de grund de impregnare epoxidic cu rol de sigilare a suprafetei;
  • Respectarea temperaturii optime de aplicare a pardoselii, dar si a umiditatii;
  • Pregatirea corespunzatoare a produsului inainte de aplicare;
  • Aplicarea rasinilor epoxidice cu echipamente speciale;
  • Punere in opera numai de catre personal specializat.

Asadar, aplicarea acestor pardoseli epoxidice se poate realiza numai de catre specialisti cu experienta, asa cum sunt cei din echipa Milucon. Numai in acest fel veti obtine o suprafata rezistenta, fara defecte sau imperfectiuni decorative.

Orice locuinta prinde viata cu Milucon – Pardoseli epoxidice inspirate din ideile dumneavoastra

Daca pana acum peretii erau singurele suprafete ce putea fi decorate, pictate sau tapetate, astfel incat ideile dumneavoastra sa prinda viata, iata ca si pardoseala poate aduce culoare si originalitate caminului. Milucon executa pardoseli epoxidice de inalta calitate, intr-o gama variata de modele, culori si imagini 3D, imaginatia fiind singura limita in cadrul serviciilor oferite de aceasta companie.

Pentru mai multe informatii despre avantajele acestor pardoseli epoxidice si proiectele realizate de Milucon, puteti accesa milucon.ro. De asemenea, reprezentantii companiei va pot raspunde la intrebari fie la numarul de telefon 0766419049, fie la adresa de e-mail office @ milucon.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389