Arad

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro

Parcare Aeroport Timisoara cu 50% REDUCERE si Transfer Gratuit

Parcare Aeroport Timisoara cu 50% REDUCERE si Transfer Gratuit

Detalii

Telefon
0741209906
Web
https://bestpark.ro
Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1217

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Parcare Aeroport Timisoara cu 50% REDUCERE si Transfer Gratuit

Chiar daca Aradul beneficiaza de un Aeroport, acesta nu se bucura de popularitatea lui "Traian Vuia" din orasul vecin, motiv pentru care majoritatea aradenilor ajung sa zboare catre orasele importante din Europa folosind Aeroportul International Timisoara.

Insa cei 60 km dintre cele doua orase nu sunt chiat atat de accesibili fara autoturism. Solutia vine cu ajutorul BestPark: Parcare Aeroport Timisoara - care ofera servicii de parcare cu preturi precum 130 lei / saptamana sau 40 de lei / zi, costuri care includ si transferul si preluarea de la Aeroport.

Parcarea este una generoasa din punct de vedere al spatiului, este supravegheata video si pazita 24/7. Totodata, acesta poate gazdui autoturisme, busuri sau chiar si TIR-uri pentru perioade oricat de lungi.

Oferta: 7 Zile – 130 Lei. Preturi de la 9,9 lei/zi.

Parcarea privata e situata la doar 1,5 km de aeroport, are o multime de review-uri bune de la clienti care deja au incercat (sau folosesc constant) serviciile, e supraveghetea video, pazita 24 din 24 si asigura transfer la si de la aeroport. Astfel, esti sigur ca masina ta e in siguranta, pentru un pret accesibil (uneori chiar mai ieftin decat costul taxi-ului din Timisoara pana la aeroport)

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/