Arad

Parcare Aeroport Timisoara cu 50% REDUCERE si Transfer Gratuit

Parcare Aeroport Timisoara cu 50% REDUCERE si Transfer Gratuit

Detalii

Telefon
0741209906
Web
https://bestpark.ro
Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1376

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Parcare Aeroport Timisoara cu 50% REDUCERE si Transfer Gratuit

Chiar daca Aradul beneficiaza de un Aeroport, acesta nu se bucura de popularitatea lui "Traian Vuia" din orasul vecin, motiv pentru care majoritatea aradenilor ajung sa zboare catre orasele importante din Europa folosind Aeroportul International Timisoara.

Insa cei 60 km dintre cele doua orase nu sunt chiat atat de accesibili fara autoturism. Solutia vine cu ajutorul BestPark: Parcare Aeroport Timisoara - care ofera servicii de parcare cu preturi precum 130 lei / saptamana sau 40 de lei / zi, costuri care includ si transferul si preluarea de la Aeroport.

Parcarea este una generoasa din punct de vedere al spatiului, este supravegheata video si pazita 24/7. Totodata, acesta poate gazdui autoturisme, busuri sau chiar si TIR-uri pentru perioade oricat de lungi.

Oferta: 7 Zile – 130 Lei. Preturi de la 9,9 lei/zi.

Parcarea privata e situata la doar 1,5 km de aeroport, are o multime de review-uri bune de la clienti care deja au incercat (sau folosesc constant) serviciile, e supraveghetea video, pazita 24 din 24 si asigura transfer la si de la aeroport. Astfel, esti sigur ca masina ta e in siguranta, pentru un pret accesibil (uneori chiar mai ieftin decat costul taxi-ului din Timisoara pana la aeroport)

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro