Arad

Ouale lui Tarzan - Proiectie de film

Ouale lui Tarzan - Proiectie de film

Detalii film

Social links
Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Apartine de
Cinema Arta
Vizualizari
483

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 10 noiembrie 201719:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

Ouăle lui Tarzan / Tarzan's Testicles, cel mai recent film al regizorului Alexandru Solomon, ajunge la Cinema Arta vineri, 10 noiembrie.

Prezentat în premieră mondială anul acesta la Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary şi proaspăt intrat în cinematografele din țară, OUĂLE LUI TARZAN este "un film despre utopii, o dramă metaforică în care se împletesc destinele asemănătoare ale maimuțelor și oamenilor".

------
OUĂLE LUI TARZAN (2017)

Suhum este capitala Abhaziei, o mică republică nerecunoscută oficial, aflată pe malul oriental al Mării Negre. Pe o colină deasupra orașului se întinde parcul unui institut medical de cercetare pe maimuțe, înființat de sovietici în anii ‘20. Legenda spune că a fost înființat pentru crearea unui hibrid între om și maimuță. Creatura nu a fost zămislită niciodată, la fel cum nici Omul Nou al comunismului nu s-a născut.

Astăzi, oamenii și maimuțele sunt captivi într-un teritoriu răvășit de război și decenii de cruzime, fiind și unii și alții victimele unor serii de experimente nereușite.

Regia: Alexandru Solomon
Durata: 107 minute
Rating: AP12 - acordul părinţilor pentru copii sub 15 ani

------
Biletele pot fi achiziționate în avans de la Cafeneaua Literara Joy's (de luni până vineri între orele 12:00-23:00) sau la Cinema Arta (de luni până vineri între orele 08:00-16:00), precum şi înainte de începerea filmului.

Preţ bilete:
- 10 lei întreg
- 7 lei redus (pentru elevi, studenți şi pensionari)

------
Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultura Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

Filtre film

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta