Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Ortodonție, îndreptarea dinților și Invisalign în Romania

Ortodonție, îndreptarea dinților și Invisalign în Romania

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
889

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ortodonție, îndreptarea dinților și Invisalign în Romania


Braces pentru dinti nu mai sunt doar pentru copii. Ortodonția adultă este acum o mare parte din planurile de tratament ale majoritatii clinicilor mari, în special odată cu apariția mai multor variante de rezolvare a acestei probleme estetice cu solutii "invizibile", de exemplu Invisalign.

In Timisoara, la clinica BioDentarium, te poti bucura de experienta probabil celor mai buni doctori ortodonti din Timisoara. Cu o multitudine de cazuri tratate la activ, cu doua clinici noi, super dotate si cu un staff care va avea cea mai mare grija de dumneavoastra si de nevoile dumneavoastra, Biodentarium e solutia ideala pentru pacientii din Arad care doresc sa se trateze la profesionisti, cu costuri accesibile si variante flexibile de plata.

Filtre

Tip: Tratamente

Anunt Platina Suplimente naturale in Arad

Secom Healthcare Arad comercializeaza suplimente naturale pentru insomnie, slabit, infectii naturale si genitale, alergii, cancer, imunitate, articulatii etc. Daca doriti sa va imbunatatiti sanatatea cu produse naturale sau suplimente nutritive, Secom este aliatul dumneavoastra.