Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Organizarea borcanelor in cămară: 5 idei practice

Organizarea borcanelor in cămară: 5 idei practice

Detalii articol

Categorie
Articole mancare si bautura
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
206

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Cămara este locul în care păstrezi toate proviziile și bunătățurile cumpărate sau preparate în casă. Din acest motiv, este unul dintre spațiile de stocare cele mai solicitate, ceea ce face ca totul să fie dezordonat, iar aspectul să devină de multe ori haotic. Dacă nu ești atentă și nu organizezi totul cu o mână forte, cămara va deveni un câmp de luptă, plin cu ambalaje goale sau produse expirate.

O soluție foarte comodă și eficace este să depozitezi conținutul pachetelor începute în borcane, iar pe cele sigilate în cutii speciale. În acest fel, vei avea acces ușor și rapid la conținut, fără să fie nevoie să cauți în grămezi de pachete aruncate unele peste altele.

Ce poți depozita într-un borcan


În primul rând, trebuie specificat faptul că în magazine se găsesc multe borcane frumoase, cochete și cu diferite dimensiuni. Nu este nevoie să te folosești de borcanul de la murături, chiar dacă nici asta nu e chiar o idee de aruncat. Cu puțin talent și cu ajutorul unor etichete pentru borcane și sticle, proviziile tale vor fi stocate într-un mod ordonat și ușor de utilizat.

Poți pune în borcane atât produse solide, dar și lichide sau cu o consistență semilichidă: făină, zahăr, mălai, ulei, gem, miere, paste, condimente, cereale, zacuscă, murături, cafea, covrigei și chiar chipsuri. Marele avantaj este că borcanele vor fi închise ermetic, astfel încât produsele se vor păstra mult mai bine decât în pungi sigilate și prinse cu elastice de cauciuc.

Cum organizezi borcanele în cămară


Dacă ai nevoie de câteva mici trucuri pentru ca aspectul cămarei tale să fie atrăgător, am pregătit un articol foarte interesant. Ține cont de recomandările de mai jos, iar cămara ta va fi la fel de organizată și bine pusă la punct, precum orice altă cameră din locuință.

Alege doar borcane transparentă

Chiar dacă vei utiliza etichete pentru a putea nota conținutul borcanelor, atunci când acestea sunt transparente, vei putea vedea mult mai ușor ce este în interior. Este de ajuns o privire, iar produsul pe care ți-l dorești va ajunge în bucătărie.

Pune etichete pe borcane

Acest lucru este util, în primul rând, pentru a putea ști ce anume conține fiecare borcan. În al doilea rând, este important să notezi data la care ai umplut borcanul, respectiv la care ai desigilat ambalajul original. În cazul în care este vorba despre produse perisabile, nu uita să notezi și data la care expiră.

Folosește borcane de diferite dimensiuni

Este evident că făina sau orezul au nevoie de un borcan mai mare, în timp ce sarea ori busuiocul au nevoie de un borcan mai mic. Cumpără mai multe seturi cu borcane de diferite dimensiuni, iar cămara ta va căpăta în cel mai scurt timp aspectul ordonat pe care ți-l dorești.

Folosește mini rafturi pentru organizare


Există în magazinele de profil diverse suporturi care adaptează rafturile existente la diferite dimensiuni. Aceste suporturi, sau mini rafturi pentru organizare, se pot roti, pot avea forma de triunghi, pentru a fi poziționate pe colț, sau pot avea, la rândul lor, mai multe nivele. Suporturile sunt foarte utile pentru organizarea borcanelor mai mici, care nu au nevoie de tot spațiul dintre două rafturi.

Depozitează împreună articolele similare

Cu siguranță, dacă ești o persoană care iubește să gătească, ai deja o rutină în ceea ce privește ingredientele. Știi că este util să pui în același loc făină, uleiul și zahărul, condimentele trebuie să fie grupate și ele, iar zacusca și murăturile pot ocupa un raft separat.

Acesta sunt doar câteva dintre recomandările ce te pot ajuta să organizezi borcanele în cămară. Odată ce ai respectat pașii de mai sus, iar spațiul de depozitare este ușor de folosit, vei fi mult mai atrasă de orice înseamnă gătit sau preparat ceva gustos pentru ai tăi.

Sursa foto: piqsels.com/en/public-domain-photo-fzjsf

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/