Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Oportunitățile de finanțare pentru sectorul privat

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1611

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

CEPU SRL din Targu Mureș (Centrul de Elaborare Proiecte Unionale) a susținut vineri, 07.06.2016 la Arad, Hotel Continental Forum**** un seminar informativ, gratuit, unde a prezentat oportunitățile de finanțare pentru sectorul privat.

La seminar au participat peste o sută de oameni de afaceri, tineri, dornici să devină întreprinzători, să învețe cum se dezvoltă o afacere cu ajutorul fondurilor nerambursabile. Le multumim tuturor! Scopul CEPU este ca prin realizarea cu succes a proiectelor, clienții lor să obțină cât mai multe subvenții nerambursabile, din surse unionale si guvernamentale.

Obținerea finanțării pentru clienți, este scopul activității unei firme de consultanță. Pentru a putea participa la programe europene sau unionale este obligatoriu să fie îndeplinite anumite condiții de eligibilitate: societatea să fi înregistrat profit pe ultimul an fiscal, să nu aibă datorii la stat, să nu fie în dificultate, să aibă potențial de creștere, un an sau doi ani vechime, pentru anumite programe etc. Desigur sunt programe și pentru firmele noi. In acest caz nu se cere profit, însă totuși există câteva condiții esențiale de îndeplinit. În primul rând, activitatea (codul CAEN) pe care dorește să se dezvolte, trebuie să fie eligibilă, adică să fie finanțabilă.

CEPU își propune să informeze într-un mod obiectiv și pragmatic clienții și să găsească soluții potrivite pentru afacerile pe care aceștia le conduc, indiferent de vârsta pe care o au. 2016, este anunțat a fi un an foarte bun pentru finatarea cu fonduri nerambursabile, se preconizează deschiderea a mai multor programe ,atât cu finantare unională, cât și cu finanțare națională.

Serviciile CEPU constau în:

Servicii gratuite:

  • Analiza completă a solicitantului înaintea semnării contractului de colaborare
  • Informații despre sistemul de finanțare
  • Consultanţă în etapa precontractuală
  • Informații despre programele de finanțare, încadrarea solicitanților la programul corespunzător planului lor de dezvoltare.
  • Informații cu privire la cheltuielile eligibile și neeligibile
  • Informații despre drepturile și obligațiile beneficiarului.

Servicii contra cost:
- Consultanță de specialitate
- Elaborarea, înocmirea proiectului
- Realizare studii de fezabilitate, plan de afaceri
- Implementarea proiectelor admise (la cerere)

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro