Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Oportunitățile de finanțare pentru sectorul privat

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1435

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

CEPU SRL din Targu Mureș (Centrul de Elaborare Proiecte Unionale) a susținut vineri, 07.06.2016 la Arad, Hotel Continental Forum**** un seminar informativ, gratuit, unde a prezentat oportunitățile de finanțare pentru sectorul privat.

La seminar au participat peste o sută de oameni de afaceri, tineri, dornici să devină întreprinzători, să învețe cum se dezvoltă o afacere cu ajutorul fondurilor nerambursabile. Le multumim tuturor! Scopul CEPU este ca prin realizarea cu succes a proiectelor, clienții lor să obțină cât mai multe subvenții nerambursabile, din surse unionale si guvernamentale.

Obținerea finanțării pentru clienți, este scopul activității unei firme de consultanță. Pentru a putea participa la programe europene sau unionale este obligatoriu să fie îndeplinite anumite condiții de eligibilitate: societatea să fi înregistrat profit pe ultimul an fiscal, să nu aibă datorii la stat, să nu fie în dificultate, să aibă potențial de creștere, un an sau doi ani vechime, pentru anumite programe etc. Desigur sunt programe și pentru firmele noi. In acest caz nu se cere profit, însă totuși există câteva condiții esențiale de îndeplinit. În primul rând, activitatea (codul CAEN) pe care dorește să se dezvolte, trebuie să fie eligibilă, adică să fie finanțabilă.

CEPU își propune să informeze într-un mod obiectiv și pragmatic clienții și să găsească soluții potrivite pentru afacerile pe care aceștia le conduc, indiferent de vârsta pe care o au. 2016, este anunțat a fi un an foarte bun pentru finatarea cu fonduri nerambursabile, se preconizează deschiderea a mai multor programe ,atât cu finantare unională, cât și cu finanțare națională.

Serviciile CEPU constau în:

Servicii gratuite:

  • Analiza completă a solicitantului înaintea semnării contractului de colaborare
  • Informații despre sistemul de finanțare
  • Consultanţă în etapa precontractuală
  • Informații despre programele de finanțare, încadrarea solicitanților la programul corespunzător planului lor de dezvoltare.
  • Informații cu privire la cheltuielile eligibile și neeligibile
  • Informații despre drepturile și obligațiile beneficiarului.

Servicii contra cost:
- Consultanță de specialitate
- Elaborarea, înocmirea proiectului
- Realizare studii de fezabilitate, plan de afaceri
- Implementarea proiectelor admise (la cerere)

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro