Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Oportunitate de angajare

Oportunitate de angajare - studioul de videochat Black Studio

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1630

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Domeniul videochatului, desi a inceput timid sa isi faca aparitia la nivel global in anul 1996, a ajuns sa cunoasca o expansiune fara precedent. In momentul de fata exista sute sau chiar mii de business-uri deschise in acest domeniu, o reala explozie aparand si in Romania la nivelul anilor 2004-2005.

O dovada a faptului ca videochatul reprezinta o oportunitate buna de angajare si de realizare de venituri mult mai rapid o reprezinta numarul mare de studiouri de videochat prezente la momentul de fata in tara. Concurenta este acerba si aici, insa unele studiouri de videochat se remarca prin ceea ce ofera. Este vorba aici si de cazul studioului de videochat Black-Studio

O abordare simpla, dar foarte atractiva, este caracteristica acestui studio cu renume in videochat. Un job de model la Black Studio aduce inlaturarea grijii zilei de maine, poate sa aduca de asemenea la indeplinire orice dorinte – toate aceste lucruri fiind realizabile prin conditiile, salariile si bonusurile oferite.

Pentru un model angajat la studioul de videochat Black Studio cumpararea unei masini sau a unei locuinte nu este o provocare irealizabila. Jobul de model de videochat reprezinta unul din putinele locuri de munca in care, in functie de implicare, se pot obtine salarii de la 1000 pana la 3000 de dolari lunar. Avantajele de a lucra la Black Studio sunt multiple.

Multe fete isi pun probabil intrebarea daca este necesara experienta intr-un astfel de domeniu. Reprezentantii Black Studio ne explica insa ca un model foarte bun are nevoie doar de incredere in sine si de abilitati de comunicare foarte bune. Conditiile oferite garanteaza de fiecare data placerea de a reveni la munca si de a castiga bani intr-o atmosfera relaxata.

Confidentialitatea si siguranta reprezinta alte doua caracteristici definitorii pentru un job de model la studioul de videochat Black-Studio. Site-urile pe care lucreaza modelele pot fi accesate doar de admiratori din alte state, cu posibilitatea restrictionarii lor dupa preferinte. Legalitatea este un aspect primordial, astfel modelele sunt angajate numai daca au trecut de varsta majoratului, in baza unui contract de munca sau a unuia de colaborare.

Un job in videochat la Black-Studio inseamna de asemenea un program flexibil si un sistem de bonusare care motiveaza fiecare model in parte. Astfel, salariile pot ajunge la 1000-3000 $ lunar, indiferent daca se alege o grila de salarizare fixa garantata sau raportarea procentuala (un model poate atinge chiar pragul de 70%). Siguranta platii este garantata de fiecare data, existand si posibilitatea de a verifica in orice moment veniturile.

Training, camere decorate cu stil si eleganta, dotari moderne reprezinta alte avantaje de care beneficiaza fetele ce aleg sa devina modele la studioul de videochat Black-Studio. O oportunitate de angajare chiar si pentru studente – datorita programului flexibil, un loc de munca la Black-Studio ofera fiecarei fete si femei sansa de a castiga mult mai bine si mai usor bani pentru care altii muncesc cateva saptamani. In conditii de maxima confidentialitate si perfecta legalitate, un job de model in videochat la Black Studio ofera oricui o sansa la mai bine.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.