Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Operatia laser pentru prostata

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
2590

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Te poti opera la prostata fara internare - operatia laser pentru prostata

Vestea buna este ca exista o solutie simpla, o alternativa la interventii chirurgicale traditionale cu recuperare mai rapida si mai putine efecte secundare, care poate restabili fluxul de urina, urmind sateîntorcila activitățile normale in citeva zile.

Terapia cu laser Green Light este o opțiune minim invaziva pentru tratamentul HBP (hipertrofia benigna de prostata) care combină eficiența procedurii chirurgicale tradiționala cunoscuta sub numele de rezectie transuretrala a prostatei (TURP) dar cu mai putine efecte secundare, cateterism mai scurt, recuperare mai rapida si mai putin dureroasa.

Green Light foloseste energia laser pentru a elimina tesutul prostatei. Green Light Terapia cu laser este de obicei o procedura in ambulatoriu, ceea ce înseamnă că vaputeți întoarce acasă dupa citevaore de laprocedura si puteti reveni la activitatile normale, non-obositoare în termen de citevazile. Green Light vaporizare cu laser pentru HBP poate fi considerat cel mai important avans chirurgical în tratamentul HBP pentru ultimele trei decenii.
Mecanismul de acțiune a laserului Green Light este prin producerea de energie laser cu o lungime de undă de 532 de nanometri, care are o afinitate specifică pentru pigmentul hemoglobinei, o componentă din celulele rosiialesângelui.

Când energia laser, interacionează cu țesutul, acesta este convertit la vapori si este apoi eliminat. În acelasi timp, vasele de sânge ale prostatei sunt coagulatede laser din cauza afinității sale pentru hemoglobina astfel, practic eliminând toate sursele de sângerare ce permite pacientului sa mearga acasa in aceeasi zi cu interventia chirurgicala cu un cateter pentru un timp cât mai scurt de 1-2 zile. Prin urmare, în conformitate cu literatura contemporană, terapia cu laser Green Light pentru a trata HBP este cea mai buna terapie în virtutea mai multor avantaje semnificative:

Inainte de operatie si dupa operatie
  • Abilitatea de a oferi terapie intr-un cadru de ingrijire ambulatorie fără a necesita spitalizare
  • Practic, fara varsare de sange, care este ideal pentru pacientii care au un risc ridicat sau pe tratament antiplachetar sau anticoagulant
  • Ameliorare rapidă a simptomelor
  • Recuperare rapida, revenirea rapidala activitatile normale
  • Timp cateterism la fel de scurt ca 24-28 ore
  • Eficacitate dovedit clinic prin literatura
  • Lipsa de asociere cu impotenta sau incontinenta.

Articol furnizat de: doctor Tigaran Dan

Filtre

Tip: Operatii

Anunt Platina Suplimente naturale in Arad

Secom Healthcare Arad comercializeaza suplimente naturale pentru insomnie, slabit, infectii naturale si genitale, alergii, cancer, imunitate, articulatii etc. Daca doriti sa va imbunatatiti sanatatea cu produse naturale sau suplimente nutritive, Secom este aliatul dumneavoastra.