Arad

Anunt Platina Suplimente naturale in Arad

Secom Healthcare Arad comercializeaza suplimente naturale pentru insomnie, slabit, infectii naturale si genitale, alergii, cancer, imunitate, articulatii etc. Daca doriti sa va imbunatatiti sanatatea cu produse naturale sau suplimente nutritive, Secom este aliatul dumneavoastra.

Operatia de prostata cu Laser verde

Operatia de prostata cu Laser verde

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Operatia de prostata cu Laser verde


Acum există o soluție simplă, pentru tratamentul adenomului de prostata Adresați-vă pentru el pe numele de: GreenLight. Vestea bună este că există o soluție simplă, o alternativa la interventii chirurgicale traditionale cu recuperare mai rapida si mai putine efecte secundare, care poate restabili fluxul de urina si te vei întoarce la activitățile normale în citeva zile. Se numește GreenLight Terapie cu laser.

GreenLight Terapie Laser:
Este o alternativa minim invaziva la interventii chirurgicale
Este o procedura de ambulatoriu
Oferă ameliorare imediata a simptomatologiei de tractului urinar inferior (LUTS)
Este o procedura practic fara varsare de sange
Poate fi aplicata pentru pacientii care nu pot fi supusi unei interventii chirurgicale traditionale
Are siguranță mare documentata cu succes din 1997
A tratat mai mult de 500.000 de pacienti din intreaga lume pentru a găsi un urolog GreenLight aproape de tine, adresați-vă clinicii UROLOGICA – TIM Timisoara la tel 0256488466 sau 0723246199

GreenLight Terapia cu laser poate fi efectuată într-un centru ambulatoriu de spital, Pacientul este de obicei pus sub anestezie generala sau spinala pe durata tratamentului. De obicei, nu este nevoie de nici o noapte de cazare. Cu toate acestea, în unele cazuri, atunci când un pacient se deplasează pe o distanță lungă, are alte afecțiuni medicale se ia în considerare, sau este într-o stare fragilă, o noapte de cazare care poate fi recomandată.

Cum funcționează GreenLight?


GreenLight Terapia cu laser este un procedeu efectuat cu o fibră mica, care este introdusa in uretra printr-un citoscop. Fibra ofera lumina de mare putere cu laser. Sângele din interiorul țesutului prostatica absoarbe instantaneu lumina laser,se produce încălzirea țesutului si vaporizarea acestuia. Acest proces este continuat până când tot țesutul prostatei extinse a fost eliminat.

GreenLight a fost apreciat pentru abilitatea sa de a vaporiza precis tesut fara a provoca deteriorarea structurilor subiacente. Fluxului urinar natural este restabilit rapid și simptomele urinare sunt ameliorate rapid la majoritatea pacienților-toate cu o pierdere minimă de sânge, disconfort minim postoperatoriu, si un timp de spitalizare minim.

REFERINȚE:

Un Bachmann, Eure G, Gonzalez R, și colab. Tratamentul chirurgical al hiperplaziei benigne de prostată: compararea electrovaporization și vaporizare foto-selectiv al prostatei Urologie Times 2010; (suppl) :2-11...
Kuntzman RS, Malek RS, Barrett DM. Simpozion pe hiperplazie benigna de prostata: de mare putere de titanil potasiu, fosfat de vaporizare cu laser prostatectomie Mayo Clin Proc 1998; 73:798-801...
Stafinski T, Menon D, K Harris, și colab. Vaporizare photoselective a prostatei, pentru tratamentul hiperplaziei benigne de prostată CUAJ 2008.. 2:124-134.

Articol furnizat de: doctor Tigaran Dan

Filtre

Tip: Operatii