Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Oferta la manerele de mobila in Arad

Oferta la manerele de mobila in Arad

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Pret
69 LEI
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Apartine de
Protege Parol
Vizualizari
493

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Oferta la manerele de mobila in Arad

În asamblarea decorului casei, există lucruri mici care fac diferența. Mânerul mobilierului este un pic de cireașă pe tortul tău decorativ, este ca și cum ai schimba mânerele ușii, aduci o notă de creativitate acolo unde nu ești așteptat. Camera dvs. are probabil un bufet sau o comodă strălucitoare, așa că acum ar putea fi momentul să vă adăugați atingerea personală pentru a oferi livingului sau sufrageriei dvs. și mai mult stil.

Mai întâi este aspectul practic și funcțional al mânerului, înainte de a investi, este important să cunoaștem dimensiunile mânerului original. Verificați lungimea axei care trece prin ușa sau sertarul dulapului. Poți dura prea mult, e în regulă, vei întrerupe excesul. prea scurt și nu veți putea monta mânerul pe mobilă.

În al doilea rând, aveți mobilier cu un singur buton sau mânere duble. Nu schimbați modelele dacă utilizați un mâner cu dublă gaură. Nu puneți un buton în schimb, aspectul estetic nu va fi acolo. Pe de altă parte, nu uitați să măsurați distanța dintre găuri, astfel încât să nu fiți nevoit să forați din nou mobilierul; în cele din urmă designul și materialul sunt cele mai importante elemente în cazul nostru, puteți schimba mânerele din lemn pentru oțel inoxidabil sau invers. Tendința pe sertare, de exemplu, este de a plasa butoane din ceramică vopsite cu cel mai frumos efect.

Filtre anunt

Gen mobila: Accesorii mobila
Accesorii mobila: Manere mobila

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro